Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на мачКой каква мачова макара използва.
Модератор: Paublo_Eskobar
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Re: Кой каква мачова макара използва.
Избора ти е много добър и кажи дали са ми верни наблюденията като я получиш.
Това изречение е на Svilen_Sa6kov и коментирах него защото имах питане за Focus F Match 2000 , и той ми отговори. Вярно , че не съм го коментирал като хората . А на снимките не виждам такава макара. Виждам един Drennan и някаква друга която не знам каква е Обърквацията е може би заради мен , но хайде голяма работа... сега се връщам към бирата си !
Това изречение е на Svilen_Sa6kov и коментирах него защото имах питане за Focus F Match 2000 , и той ми отговори. Вярно , че не съм го коментирал като хората . А на снимките не виждам такава макара. Виждам един Drennan и някаква друга която не знам каква е Обърквацията е може би заради мен , но хайде голяма работа... сега се връщам към бирата си !
Здравейте колеги днес заприходих една макара а именно Daiwa TDX 3012.Поздрави на всички.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Ами хайде честито ! Стотици хиляди обороти да и навъртишPelzer написа:Здравейте колеги днес заприходих една макара а именно Daiwa TDX 3012.Поздрави на всички.
-
- научил се да хвърля
Честито, да почерпиш
Благодаря за хубавите пожелания - да ви се връщат , днес по касно мисля да я пробвам как ще се представи.
- chintov
- новобранец
Абу Гарсия, заден аванс, доказала се с години наред употреба и хиляди обороти без никаква засечка
На тубертинито макарата ми е shimano simetry 3000. А на спирал хикса. Една окума но искам да я сменя 2000 е,не ми харесва!
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
здравейте отново,взех си на старо 2 мн.запазени-shimano power aero hs и shimano xt-7 aero gtm имат добавени по 2 лагера допълнително,станаха с по 5 л-а,сега наблудавам за подобни shimana.Видях за какво става дума,мн. ме кефят/благодарности на колегите Бутника и Иван Пехливански/
- StaAnt
- ще става разбирач
Трите ми бойци–Страдик;Ексейдж и Симетре.
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Шимано са голяма сила в макрит, но от ексейдж нагоре. Моят мачовец колко шаран издърпа. Мало похопва, но едва ли някоя друга може да издържи интензивен риболов на шарани и т.н. Ексейдж е макарата, с която се почва/мининум/, а парите ви се връщат в плавния аванс, файтинг драга и разни други благини.
- кирил великий
- разбира нещата
Удачни мачови макари, ползвам ги И за риболов с болонезе. Вършат работа и ще си поръчам по още една резервна шпула за всяка една от двете.
Благодарил съм на двамата колеги, които преди три години ме посъветваха да взема този модел за риболов на леко.
Да, това са макарите за мачов риболов. Не ме кефят резервната шпула и теглото, но това е. Имам такава 3000, но за болото е мъка. Цял ден риболов = на три дни болки в китката.
Ей тук това ми направи впечатление http://www.nordfishing77.at/r-o-l-l-e-n ... ision.html
Ей тук това ми направи впечатление http://www.nordfishing77.at/r-o-l-l-e-n ... ision.html