Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов ТролингТролинг на яз.Цонево
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз.Цонево
Както си я направимdidooo написа:дано да е сомска тая година като преди 2-3 години
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
абееееее нее точно така
друго е сам да кълве
че е мноооого ленив сома там
друго е сам да кълве
че е мноооого ленив сома там
Здравейте,снощи се върнах от язовира -тридневен излет пълен е до горе и мътен от кулата към мостовете,тегав риболов но пък бялата рибата се вдигнала и от 6-ти до 8-ми метър на места сонара почернява, втория ден в мътилката като каза че ще взима-три удара за час една бяла малко над килограм още два които се откачиха,едната беше същата около кило- но другата изглеждаше по голяма От мен наздраве
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Здравейте, аз вчера също посетих язовира, но към 11.30 трябваше да изляза аварийно тъй като ми се спука единия балон на лодката и риболова приключи много бързо. От към риби бяхме пълна нула, дори и удар нямахме. С колегите, които се разминахме положението беше същото - без удар. Ловихме в долния участък на язовира от Козя река към стената, водата не беше замътена, доста риби се виждаха на сонара, но не можахме да излъжем никоя.
Поздрави
Поздрави
изпускат го много и това май кара рибата дане кълве
Здравейте, колеги.
Ако може малко прясно инфо за тролинга като цяло на Пясъка.Как е активноста на рибите като цяло? Благодаря предварително
Ако може малко прясно инфо за тролинга като цяло на Пясъка.Как е активноста на рибите като цяло? Благодаря предварително
Капо.ILEGAL написа:Здравейте, колеги.
Сомът обича смелите!
-
- ще става разбирач
Ужассс няма бутване
За 4 дена по няколко часа тролинг -дребаци и една трофейна малко над КИЛО.
Казвам трофейна щото след 4 дена по 1-2 дребака ни се видя великан
Казвам трофейна щото след 4 дена по 1-2 дребака ни се видя великан
Инфото от вчера 25.09.2014г.
Тролинг около 5 часа - никаква риба.
Не знам мрежи ли, тоци ли или друго но такова нещо !?!?!?!
Пробвахме от време на време и на други такъми - същата работа ????
Пробвах на чепаре и хванах 5 костурчета, толкова големи.............
че избягаха през дупките на живарника
Тролинг около 5 часа - никаква риба.
Не знам мрежи ли, тоци ли или друго но такова нещо !?!?!?!
Пробвахме от време на време и на други такъми - същата работа ????
Пробвах на чепаре и хванах 5 костурчета, толкова големи.............
че избягаха през дупките на живарника
Как завършихте сезона с тролинга на Цонево??? никой нищо не пише Всичките ли като мен-без нищо с което да се похваля
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Пълна скръб
Има риби на Цонево,верно трудни и наплашени,но все още има!
Пазете язовира и подавайте сигнали за браконери!
Няколко пъти ходя до язовира-на разходка-проверка,водата е много мътна и е страшно пълен интересно е обаче,всеки път като ида има доста лодки вътре защо никой не пише-излиза ли нещо не излиза ли
2.28 Още с влизането сутринта към 7.30 онея от кантона ни видяха и влязоха да си извадят мрежите! 2 каси с мрежи.. така.. после малко по на татък другата звезда с лодката в заливчето бяла с розово май беше и той побърза да извади.... такааа... приятен риболов.. влязох към добромир да проверя на устието и много приятно, там "уцелих" още 7бр. мрежи. 100% имаше още но нервите ни не издържаха и се махнахме. Звъняхме на 112 и след като подадохме сигнала за мрежите, ни върнаха обаждане че сигнала е подаден към ИАРА. И така, много хубаво но до 18.30 никой не дойде. Това не ме изненада защото ми се е случвало и преди. Този язовир го бях зачеркнал от картата и няколко години не стъпвам там, поради тази причина.
Така че ... не чакайте риби на този язовир, никога няма да се върне популацията.
Поздрави и успешни излети ( тип разходка ) на басейна Цонево.
Така че ... не чакайте риби на този язовир, никога няма да се върне популацията.
Поздрави и успешни излети ( тип разходка ) на басейна Цонево.