Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Къде и какво кълве в момента.Враждебна - 777
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Враждебна - 777
Здравейте колеги, някой може ли да сподели какво е пожението на 777 ?
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера се завъртяхме до портала с един авер, с идеята да оплакнем клатушки, да заредим Никулденската трапеза със собственоръчно уловени риби, но уви ледената покривка осуети плановете. Хора имаше доста, но ловяха в първите метри, където нямаше лед, на стръв. За 10те минути чудене, които прекарахме там се извадиха няколко риби на плувка, на типично дашните места при самото вливане на канала.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Какво е положението, колеги? Лови ли се на леда?
Започнаха ли да пускат шаран вече? Каква риба се лови, някакво скорошно инфо?
Хайде някой да даде информация от скоро ?
На 12 април бях на водоема ,улова беше мн добър.5-6 амура между 4-5кг и 3 шаранчета по3кг.в петък на 14 април трябваше да пускат шарани.това от мен
В петък на нощна 1 шаран 5кг, 1х 3кг и 10 х кило и нещо
Вчера един приятел е хванал 1х 6кг , 2 х 2кг и две сом4ета
-
- новобранец
Колеги някакви отзиви за язовира от последните седмици?
Библията ни учи да обичаме ближния. Кама-сутра ни обяснява как да го правим.
-
- новобранец
В събота 09.09 отидохме на язовира към 8:00 часа имахме уговорка с двама познати които бяха на нощен риболов там(те са ловили на метод щека, със светещи плувки и на дъно) да останем на захраненото от тях място, а те да си тръгнат да почиват. Та техния резултат от нощния риболов - ПЪЛНО КАПО, също така казаха че не са видяли или чули някой друг на гьола да вади нещо. Нашия резултат от 08:00 сутринта до 20:00 - ПЪЛНО КАПО(използвахме 2 мача и 2 фидера). Също както и при колегите преди нас не видях някой да изкарва нещо на гьола с изключение на един риболовец, който изкара 1бр. шаран около килограма, както и уклей на булдо. На обяд завъртяха с лодката и пуснаха 4-5 бр. шаранчета от живарника, дет се вика за парлама да видим, че пускат. Отивайки за кафе минах и погледнах какво има в живарника им(имаше шаранчета между кило и две). Разговаряйки с колегите около мен(които ходят редовно там) казаха, че водата доста е спаднала и продължава да пада и може би това е причината за НЕкълването, но каквато и да е едва ли ще повторя в скоро време на този гьол.
Поздрави!!!
Поздрави!!!
Библията ни учи да обичаме ближния. Кама-сутра ни обяснява как да го правим.
Колеги ,пуснаха ли вече Пъстърва на 777 ?
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Според фейсбоклука, още на 7ми са открили сезона! Утре следобяд ще пробвам един бърз спининг там.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Добре , че таквоз нещо нямам........................... ако ходиш , драсни два реда - какво е положението с рибките / гората от карбон , е ясна /empar написа:Според фейсбоклука, още на 7ми са открили сезона! Утре следобяд ще пробвам един бърз спининг там.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
То и аз нямам фб, но страницата им е отворена за четене.