Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на мачКой от кои ваглери е доволен и защо ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой от кои ваглери е доволен и защо ?
Colmic, Sensas, Maver, дори Trabucco и Browning. Много обширна тема е, защото има много модели от тези марки. По-нагоре в темата съм написал какво предпочитам да ползвам. Единственото хубаво на Валтер е, че тази седмица скъсах 4 [/quote]KOSIO669 написа:В този ценови клас кои са по-добри ваглери???
Виждам, че Колмик имат много модели.
Може ли да ми препоръчаш някой?
Благодаря
Аз ги подбирам по вида риба която търся и очаквам да уловя. На пример за платика ползвам VICTORY BREAM. Като цяло се съобразявам с антената. Лошото е, че винаги трябва да поддържаш една сериозна наличност от ваглери. Аз имам от повечето марки защото исках да намеря най-удачните за мен и не мога да ги хвърля (ползвам ги с неохота просто) тези който не харесвам особено. Ако някой ме беше насочил преди доста години, щях да си спестя доста пари и нерви. Сега когато мисля, че е възможно да скъсам просто слагам някое дръвце
- М. Сталев
- разбира нещата
Аз имам и съм използвал почти всико налично на пазара ,на Митранов ваглерите и слайдерите са много читави предвид цената ,дори и с напукана боя и дупки по нея не пият вода
- freako
- научил се да хвърля
Тия Мочков нито на мейл отговарят, нито на телефон! Баси фирмата!
Мераклия да се научи на мач-риболов
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Аз имам много и различни, но имам едни обикновенни кютюци, неугледни такива на Боби Фишер, дето страхотно добре се представят. Говоря за евтини по 1.50лв броя, които обаче излязоха страхотни.
По- добре детето с въдица в ръката , отколкото пред видеоиграта .
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
И на мен на Боби Фишер ваглерите ми легнаха на сърце , особено ваглера 5+5гр.Вярно че по скъпите модели са по добри но на мен ми идват скъпи.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
-
- новобранец
Да похваля Престън dura Loaded insert waggler, за пропадане и близки дистанции се държат чудесно, чувствителни и здрави. Тези от 2 и 3 гр. са по-дълги и естетични някакси, стабилни при лек вятър, може и да не се утежняват, както е преписано с 0.5 гр., а само с няколко дропера 10.