Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Спинингов риболовВоблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Воблери
Представяте ли си, какво е усещането, да се състезаваш с тези хора и да излезеш победител !?!?Shark Hooks написа: Нова Година с фойрверки в Австралия .
Илюминация в Сидни за посрещането на Новата 2018 Година !
- къца - кълве
- сериозен играч
[quote="Shark Hooks"]Днес подготвих коледната елха с лек намек към риболовни подаръци под нея .
Shark Hooks, пак е Коледа, желая ЗДРАВЕ на всички и весело посрещане на новата година.
Акула, можеш ли да ми кажеш, от къде съм видял тези неща.
Shark Hooks, пак е Коледа, желая ЗДРАВЕ на всички и весело посрещане на новата година.
Акула, можеш ли да ми кажеш, от къде съм видял тези неща.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Във форума няма как да ти каже , от доста време му е инпосибъл акомеразбираш
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
https://photos.app.goo.gl/BpDJGY2YVH542weh9
Здравейте! Само на няколко часа, воблерчето спаси капото, но за съжаление на по-късен етап установих, че малко се е олющило.
Какво мислите, ако му капна една капка червен лак за нокти, дали ще се запечати. Че в този вид, да не тръгне да се отлюпи повече?
Здравейте! Само на няколко часа, воблерчето спаси капото, но за съжаление на по-късен етап установих, че малко се е олющило.
Какво мислите, ако му капна една капка червен лак за нокти, дали ще се запечати. Че в този вид, да не тръгне да се отлюпи повече?
- къца - кълве
- сериозен играч
Здравей !preparatos написа:https://photos.app.goo.gl/BpDJGY2YVH542weh9
Това няма да пречи, но ако те дразни, сложи малко черна, блажна боя.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за идеята, Къц! Жив и здрав!
Мисля, така да го оставя, защото днес, едва на втория излет, и пак се появиха още 2-3 такива подобни отлюпвания от боята. Ако почна да ги боядисвам, може да заприлича на нов вид риба - костурова калинка....
Мисля, че специално тази разцветка много лесно се лющи, защото имам една друга, като че ли държи повече на щукови зъбатки....но пък добре се представи и днес.....
Мисля, така да го оставя, защото днес, едва на втория излет, и пак се появиха още 2-3 такива подобни отлюпвания от боята. Ако почна да ги боядисвам, може да заприлича на нов вид риба - костурова калинка....
Мисля, че специално тази разцветка много лесно се лющи, защото имам една друга, като че ли държи повече на щукови зъбатки....но пък добре се представи и днес.....
- къца - кълве
- сериозен играч
[quote="preparatos"
Мисля, така да го оставя, защото днес, едва на втория излет, и пак се появиха още 2-3 такива подобни отлюпвания от боята.
Мисля, че специално тази разцветка много лесно се лющи, [/quote]
Не е от разцветката, няма добра основа. Ако играе добре, това няма да му пречи, моите воблери ловят добре и без боя и лак.
Мисля, така да го оставя, защото днес, едва на втория излет, и пак се появиха още 2-3 такива подобни отлюпвания от боята.
Мисля, че специално тази разцветка много лесно се лющи, [/quote]
Не е от разцветката, няма добра основа. Ако играе добре, това няма да му пречи, моите воблери ловят добре и без боя и лак.
- къца - кълве
- сериозен играч
http://www.filstar.com/bg/6591/%D0%9A%D ... Star.2016/
Къца-кълве в каленкара на FilStar,