Лефкада през септември
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Лефкада през септември
Прав си колега, не бях хващал досега, затова му викам паламуд по инерцияA_Mitov написа:Супер риболов колега, едната риба на снимката е тунаки не е паламуд.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Шимано Exage 2500.pojara28 написа:колега малко офф, но макарата с която ловиш каква е
А ето и състоянието на въпросната иначе толкова уловиста Rapala след едва 10 дни риболов и 15 закачени риби. Струва ли ви се нормално един воблер да бъде унищожен за толкова кратко време? Воблерчетата им са супер, но ми се струва, че се износват прекалено бързо.
- smel1968
- ще става разбирач
И аз да се отчета около Левкада-средата на сепември-на брой малко,но качествени риби поне.Не съм търсил нищо друго,целенасочено само за лефер.Останах доволен и от риболова и от комапанията.......
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Браво Колега ,направил си си Кефа ! Качествени риби ,а на мен лично, ми се пълни и Душичката ... Благодарско за фотото ,много Слука и Късмет
Трябваше да бъде другаде,но съдбата избра да бъде Лефкада . Интересуват ме подходящи места за спининг около и в самия град,няма да имам възможност да обикалям по острова.Нямам и големи очаквания всякаква дребна гад ще е добре дошла Благодаря предварително на отзовалите се !
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- smel1968
- ще става разбирач
Зад крепоста на моста за лавраци и канала....все ще имаш успехbobopeli написа:Трябваше да бъде другаде,но съдбата избра да бъде Лефкада . Интересуват ме подходящи места за спининг около и в самия град,няма да имам възможност да обикалям по острова.Нямам и големи очаквания всякаква дребна гад ще е добре дошла Благодаря предварително на отзовалите се !
Благодаря!smel1968 написа: Зад крепоста на моста за лавраци и канала....все ще имаш успех
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Колеги,някой може ли да помогне ако знае къде има рибарски магазини на Левкада и Превеза.Благодаря предварително!!!
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В Сивота и Василики има, по-нагоре не знам. Ако ти вършат работа - казвай, да обяснявам къде са.
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
На Лефкада има един на крайбрежната улица,между града и яхтите.bozhidar_kostov написа:Колеги,някой може ли да помогне ако знае къде има рибарски магазини на Левкада и Превеза.Благодаря предварително!!!
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
за по сигурно ми обяснибаш_майстора написа:В Сивота и Василики има, по-нагоре не знам. Ако ти вършат работа - казвай, да обяснявам къде са.
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Във Василики е ловно-рибарски магазин в ляво на кръстовището на влизане в селото откъм Сивота. В Сивота е по-скоро щанд в един от магазините за сувенири на самото пристанище.
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- smel1968
- ще става разбирач
Да добавя още малко от околията в района.Снощи се прибрах,и отново изтърваните риби 2 пъти повече от извадените-все още се чеша по тъпата глава и не намирам решение.Но все пак някоя друга риба излезе.Краен резултат 8 извадени и 9 откачени риби.Но емоции си имаше.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Браво !!! Качествени риби,имало е адреналин ...