Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Информация за местата за риболов по моретоКъде в Бургас!
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Къде в Бургас!
Здравейте
Нещо към днешна дата (2015г.) ?
Очертават ми се 3-4 дни в Бургас и ще съм благодарен,ако някой ме насочи къде да си начеша крастата уикенда
Ще нося с мен една болонеза на перо + блеснарката
Приоритет е някое място за морски кефал,но ще се задоволя и с всякаква друга риба
п.с. Ако хвана риба ще си я върна обратно.....няма да си я нося в П-в
Очертават ми се 3-4 дни в Бургас и ще съм благодарен,ако някой ме насочи къде да си начеша крастата уикенда
Приоритет е някое място за морски кефал,но ще се задоволя и с всякаква друга риба
Мерси за своевременните и изчерпателни съвети
Ще карам на сляпо пък квото му дойде
На слука
Ще карам на сляпо пък квото му дойде
На слука
-
- разбира нещата
не се сърди,и тук реките са високи и няма къде да се отиде..улучваш неподходящо време..а за морски кефал даже и не помисляй,не му е времето сега..
Колега от няколко милиона години,а може и повече,този сезон Черно море е мъртвило,ако толкова ти се чеше крастата,можеш да хванеш попче вечер на рязано(на подходящите за това места),евентуално някой калкан(ама надали) и някви кефалови,но само на засечка(тармък),или както там му викате по Филибето. Така ,че разбери с болонеза на перо и блеснарка работата,ще е малко безрезултатна,да не кажа нелепаmilko_way написа:Здравейте
Мерси колеги,но след тоя дьжд едва ли ще има риба някьде
Познат митничар ми каза че вадели чернокоп на пристанището но там се влизало само с пропуск
Следващия пьт обеща да ме вкара там
Познат митничар ми каза че вадели чернокоп на пристанището но там се влизало само с пропуск
Kолега,не искам да се заяждам,виждам,че си добронамерен,но попрочети малко литература относно "кога,къде,какво",а на митничарите не им вярвай винаги са били лъжливо племеmilko_way написа:Мерси колеги,но след тоя дьжд едва ли ще има риба някьде
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ако говориш за чернокопа - не бързай с изводите ko_.ko_kaz написа:Kолега,не искам да се заяждам,виждам,че си добронамерен,но попрочети малко литература относно "кога,къде,какво",а на митничарите не им вярвай винаги са били лъжливо племеmilko_way написа:Мерси колеги,но след тоя дьжд едва ли ще има риба някьде
Митничари не познавам де,ама от години чувам интересни неща......
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Януарски чернокоп на блесна и честен митничар,са двете неща,които искам да видя,и ще си умра блажен,иначе вегетиращи тъдява риби може да има,видях няколко в края на декември 2012г,но всички бяха на засечка(докато бракониерствахме кефал