Барбун 2010
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Барбун 2010
felippemassa написа:За разлика от фоко аз се прибрах с 3 риби и без една снадка за директен.
Ами така е,аз като бях на твоята възраст и аз бая работи забравях извинявам се за спама,ама тоя малкия все ме ядосва
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами пусни му едно ЛС,да се срещнете на вълнолома ти покаже някои чалъми.fokobg написа:felippemassa написа:За разлика от фоко аз се прибрах с 3 риби и без една снадка за директен.
Ами така е,аз като бях на твоята възраст и аз бая работи забравях извинявам се за спама,ама тоя малкия все ме ядосва
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
барбуна е много вкусен
-
- разбира нещата
Колко МНОГО????????tisho_9610 написа:барбуна е много вкусен
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Днеска само 4 барбуна и една платерина, на ВИФ между равда и несебър, а очакванията ми бяха големи
-
- разбира нещата
на дъно ли приятел?И по кое време това?realpsych написа:Днеска само 4 барбуна и една платерина, на ВИФ между равда и несебър, а очакванията ми бяха големи
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Първо около час и половина на бомбарда, ама не се обади платерината и закачих дънния такъм иведнага ми одари един 17см барбун и един малък на двете кукиtolio_pm написа:на дъно ли приятел?И по кое време това?realpsych написа:Днеска само 4 барбуна и една платерина, на ВИФ между равда и несебър, а очакванията ми бяха големи
И после застой, е да не говорим за водораслите, че ми става черно пред очите
-
- разбира нещата
Пуууу,тамън мислех събота или неделя да отскоча до Равда,ма май ще отлагам
Благодарско за инфото
Благодарско за инфото
-
- вече хвърля и на тежко
Месцето е нежно, но трудно се чисти от люспите. Лесно се наранява при чистенето.tolio_pm написа:Колко МНОГО????????tisho_9610 написа:барбуна е много вкусен
Направо нечовешки, вярвай ми! Леко пържен, в смисъл не препържен, рибката става розова и не мирише на риба, а на рачешки опашки. Малката ми дъщеря умира за тях, вика че били принцеси. А на котарака като му дам две главички и посли ме гледа като Господ. Пък котките нали обикновенно ни гледат с леко презрение в очите.tolio_pm написа:Колко МНОГО????????tisho_9610 написа:барбуна е много вкусен
Защо така никой не дава никакво инфо за барбуна или просто никой не ходи, е аз утре отивам за барбуна, дано само да има
realpsych написа:Защо така никой не дава никакво инфо за барбуна или просто никой не ходи, е аз утре отивам за барбуна, дано само да има
Ами защото барбуна си замина одавна колега,поне тука от Варна
-
- новобранец
АЗ вчера в Албена 6-7 барбуни .. една едра и другите дребни ..
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана