Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Водоеми и рекиОвчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Цените са както ги е обявил колегата , с уговорката - че за тези пари имаш право да ловиш с 3 / три / въдици за 24 часа.Vid написа:Благодаря за инфото!stoilkatastz написа:Топлото и стената 15лв,хангара и първи скендер 25лв,втори и трети скендер мисля е 50 кинта.Vid написа:Каква е цената, топло, студено и пр.... за 24 ч. риболов??
Не разбрах що е скендер, щото такваз дума не съществува в моя стар мозък и в БГ речника?, ама да си ги ловът....
Скендерите са втичала на канали /по които водата изтича от Топлото в Студеното езеро / - но освен таксата , ще ти трябват връзки за там
Понеже знам ,че си спинингист - вечерно / нощно / време се ловят Бели риби на силикон в близост до брега.
Има и добра популация от европейски Сом.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Vid
- кандидат преподавател
Благодаря..
Явно те скендъри не ме интересуват. А, с каяк дали ще мога да си ловЪ белки в студеното за 15 лв. за 3-5 следобедно-вечерни часа?
Явно те скендъри не ме интересуват. А, с каяк дали ще мога да си ловЪ белки в студеното за 15 лв. за 3-5 следобедно-вечерни часа?
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Не разрешават лодки - под никаква формаVid написа:Благодаря..
Шаранджийте хранят или с радиоуправляеми лодки или с надуваеми дюшеци - гледката е "уникална"
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
pampasa написа:Не разрешават лодки - под никаква формаVid написа:Благодаря..
Шаранджийте хранят или с радиоуправляеми лодки или с надуваеми дюшеци - гледката е "уникална"
Това с дюшека ми е така познато ....
- Vid
- кандидат преподавател
Благодаря Ви, за мненията, тоя водоем явно не е за мен... Не, че съм се напънал много, ама просто ми е в териториалната риболовна акватория...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Здравейте колеги! В неделя на 02.10.16г. Бяхме на стената. Търсехме амур и толстолоб. За амур нямахме пипане . Изкарахме един толстолоб 3 кг. и един изтървахме.много канален сом дребен. От охраната разбрахме че ръкава от към Бял Кладенец не е затворен. Затворен е бил само за един ден защото са пускали грипове от които са изкарали 200 тона риба . Представети си колко много риба вече я няма на топлото! Това е от мен . Наслука!
200 тона риба,е невъзможно да се хване с грип.
5-6 тона може.
5-6 тона може.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Това бяха думите на охраната,ако той ме лъже....
Майтапят се
200 тона са над 15 Тира.
Торбата на грип от 10 000 лв е за 5,6 тона.
200 тона са над 15 Тира.
Торбата на грип от 10 000 лв е за 5,6 тона.
Риболовци.
Риболовци.
-
- новобранец
Здравейте,
Колеги,бих искал да разбера къде е най подходящото място за риболов в момента на язовира. Не съм ходил там, ще ловя с фидер чух че имало трофейни каракуди около стената. И как стоят нещата със сомчетата, на каква сръв взимат и каква е тяхната големина. Благодаря.
Колеги,бих искал да разбера къде е най подходящото място за риболов в момента на язовира. Не съм ходил там, ще ловя с фидер чух че имало трофейни каракуди около стената. И как стоят нещата със сомчетата, на каква сръв взимат и каква е тяхната големина. Благодаря.
Аз чух че от грипа имало много морунаж,платика каракуда не вече,
намалела е.
Сомчета има всякакви размери,кълвът на всичко особено каналните.
Места не съм в час в момента,какво и къде се лови.
На студено време,рибата седи по каналите,втичалата на скендерите и топлото езеро.
Фидер в тоя язовир не съм виждал да практикуват.
намалела е.
Сомчета има всякакви размери,кълвът на всичко особено каналните.
Места не съм в час в момента,какво и къде се лови.
На студено време,рибата седи по каналите,втичалата на скендерите и топлото езеро.
Фидер в тоя язовир не съм виждал да практикуват.
Риболовци.
Риболовци.
Колеги мисля да посетя водоема тази събота на 3 декември у моля за съвет: как да стигна до там: какво се обажда и на какво, и евентуално на какъв монтаж? Изобщо имали смисал да се ходи?благодаря ви предварително!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Незнам за момента как е риболова,най вероятно да излезе някое дребно толупче и бяла.Но след тези превалявания на поляните става мазало,имаи едно на ум да не те дърпат с трактор.Ако ходиш по добре на стената.Как да стигнеш,ами как да кажа като не знам от къде си.
От софия колега. Ще съм много благодарен ако ме насочите . А дали знаете на каква стръв?