Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Къде и какво кълве в момента.Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
На мач или директен можеш да пробваш, Дончо.
Има добра популация каракудата, някоя друга бабушка, а останалото ще е късмет.
Аз мятах един излет захранка за каракуда и се завъртат рибетатата. Десетина педарки и една по-едра каракуда за 6-7 часа. Точно дето водата влиза в дупката ловях.
Сега навярно е доста спаднало. Но пак си е дълбоко там. И на входа дето се връзват язовира и дупката е азмак. Тиня по дъното. Миризлива тиня.
Има добра популация каракудата, някоя друга бабушка, а останалото ще е късмет.
Аз мятах един излет захранка за каракуда и се завъртат рибетатата. Десетина педарки и една по-едра каракуда за 6-7 часа. Точно дето водата влиза в дупката ловях.
Сега навярно е доста спаднало. Но пак си е дълбоко там. И на входа дето се връзват язовира и дупката е азмак. Тиня по дъното. Миризлива тиня.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- Don4o_62
- учете се от него
Колега,имам радиоуправляема лодка,имам надуваема лодка с мотор,имам всякакво оборудване за риболов на шаран,просто тоя язовир не ми е приоритет вече,не искам да гледам пълни живарници как се изнасят на прибежки и с мръсна газ колите бегат да ги продават,не искам вечер да слушам чалги ,изстрели и врякане на пияни патки,затова писах че съм го отписал
пп забравих не искам и комари да ме дъвчат цяла вечер че който не е ходил,не знае
пп забравих не искам и комари да ме дъвчат цяла вечер че който не е ходил,не знае
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Разбирам те напълно.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
-
- ще става разбирач
Костур , бяла излизат ли ? За спининг от брега питам, малко информация има ли кой да даде?
късмет работа . .
-
- ще става разбирач
Форумът "пращи" от колеги готови да дадат и малкото инфо което имат, ето малко от месарските ми снимки съсangel81 написа:Костур , бяла излизат ли ? За спининг от брега питам, малко информация има ли кой да даде?
септемврийски хищници
Поздрави.
късмет работа . .
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тръгна ли мирната риба вече ?
Някой дали има инфо!?
Някой дали има инфо!?