Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Къде и какво кълве в момента.Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Оф майко...значи няма смисъл да ходя, мислех да помятам със спининга от брега.
-
- ще става разбирач
Ненормална работа, не знам тия хора някакво удоволствие ли им доставя, какво ли , да се бутат едни в други. Omaha beach , вставай страна огромная .. Отесняха тея язовири вече..
късмет работа . .
-
- ще става разбирач
Колеги сега по стената и съоръженията може ли да се ходи със силикончета ? Днес ми казаха че връщали, има ли такова нещо ?
късмет работа . .
Миналата седмица трима познати са ловили сутринта вляво и вдясно от кулата, час и половина без риба. По някое време се мернал някакъв сотаджия и ги разгонил - цялата стена била забранена, не само залятата между паркинга и решетките. Демек цялата южна линия към 3 км, без значение че брега в момента е оголен. Не им се разправяло и събрали багажа в посока Марица.
Колеги с лодки мятали спокойно.
Колеги с лодки мятали спокойно.
Колеги нивото покачва ли се
-
- ще става разбирач
Подпукахте ли ги вече ? Има ли панаир на язовира ?
късмет работа . .
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Много е зле.Две перкии и нищо.Не знам какво се случва.Това в събота за цял ден.Не само ние и всички около нас не хванаха нищо и в неделя сутринта народа се изнесе.Поздрави!
-
- новобранец
Абсолютна дупка, почти по целия язовир капо, само тук там некоя сбъркана перка и каракуди 200-500г само в разливите из тревите. Нивото не е мръднало за месец и половина и не ми се мисли какво ще става лятото
Здравейте, колеги!
Какво е положението на Пясъчник, как е нивото на водата?
Миналата година по едно време беше спаднал с 5-6 метра и беше пълен ужас..
dnl952 написа:Здравейте, колеги!
Тази година още не съм ходил лятото, но обикновено по това време е ужас, г..з до г..з не може да се намери място дори. В тази връзка силно ти препоръчвам да не ходиш събота и неделя, почти невъзможно е да се намери място.
Ако можеш ходи делнични дни, малко по-добре е положението тогава. Наслука!
В крайна сметка отидох на палатка там, събота срещу неделя. Почти нямаше хора на язовира, което доста ме учуди. Нивото беше около метър и половина - два под нормалното, общо взето както се вижда на сателита, така е и вмомента. Влезнахме от отбивката между Старосел и Паничери, по пътя се минава, но трудно, доста е неприятен на няколко места. Първоначално се установихме на място малко преди канала между двата язовира, но не след дълго се напълни с крави около нас и решихме да се преместим. Отидохме от другата страна на канала и застанахме на едно от равните места покрай брега. Риболовът беше доста труден, имаше ужасно течение, предполагам породено от вятъра. Стръвта беше бял червей, но в язовира гъмжеше от малки бели рибки от зарибяването, които почти мигновено вземаха и няколко за жалост умряха. Поради тази причина се принудих да мина на царевица, като там нямах удар изобщо. В неделя сутринта около 06:00 до към 12:00 беше доста спокойно и приятно за риболов. След това напече, излезе вятър, пак течение и пак мъка... Червеноперките се активизираха, кълванетата бяха редки и доста колебливи. Пробвахме на всякакви дълбочини - от 2 до 7-8 метра като резултатът беше най-добър на 4-5 метра. Червеноперките взимаха предимно на грозд от червени червеи, но и царевицата не я подминаваха. Равносметката от втория ден е около 10-15 червеноперки за трима човека, плюс един клен около килограм и 2-3 шаранчета около 200 грама на малка дълбочина близо до брега. На дънните пробвахме няколко монтажа на рибка(каракуда), но без резултат, явно си иска малка перка или уклей от язовира.to4eh написа:dnl952 написа:Здравейте, колеги!
Тази година още не съм ходил лятото, но обикновено по това време е ужас, г..з до г..з не може да се намери място дори. В тази връзка силно ти препоръчвам да не ходиш събота и неделя, почти невъзможно е да се намери място.
Ако можеш ходи делнични дни, малко по-добре е положението тогава. Наслука!
Ако ще ходите, съветът ми е да потърсите място от към гората или поне по-далеч от края на ръкава, тъй като всичко е усрано от кравите и гъмжи от всякакви видове насекоми, включително много, ама много комари!
Поздрави и наслука!
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Преди 2 седмици бяхме на гьола с един колега, за 2 часа на хранилки от 6 до 8 вечерта - 3 червеноперки и 2-3 празни удара пак от същите най-вероятно. След 7.30 спря да пипа като с нож отряза. Бяхме на втичалото на дупката и мятахме в дълбокото. На тънък такъм удари доста едра перка, такива се хващаха на Батак и останах приятно изненадан. На хранилките пълнихме разнообразна шаранова храна с гранулки и едри трохи хляб, царевички и шарени червеи. Много комар...
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Какво е положението? Хищници има ли активни?
-
- ще става разбирач
Положението е, че който иска да хвърля за хищник му трябва лодка, или трябва да се прави на партизанин и да се крие по шумите. Честито и да си плащате членския внос !!!
късмет работа . .
angel81 написа:Положението е, че който иска да хвърля за хищник му трябва лодка, или трябва да се прави на партизанин и да се крие по шумите. Честито и да си плащате членския внос !!!
Не съм запознат със ситуацията в момента,може ли малко по подробно?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.