Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване ФотографияРазходка
Модератор: Paublo_Eskobar
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Разходка
Браво Тони, страхотна разходка с домочадието. А тези ледени висулки - бе красота . Сал де като шофьорин не си могъл да му подложиш и едно червено на тази бяла красота, та направо на Снежанка да стане бяло и червено, но неи се. Надявам се после си го наваксал. Добре че показа тези красоти на толкоз народ .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Вино не употребявам-излизат ми киселини.Иначе - да, беше красиво, само дето малката заспа преди да се качим и се събуди като си търгвахме.Даже мислех да се връщам през хижа Млечино, но съм с децата и не посмях да тръгна.antivik написа:Браво Тони, страхотна разходка с домочадието. А тези ледени висулки - бе красота . Сал де като шофьорин не си могъл да му подложиш и едно червено на тази бяла красота, та направо на Снежанка да стане бяло и червено, но неи се. Надявам се после си го наваксал. Добре че показа тези красоти на толкоз народ .
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Красота
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- prokop4o
- ще става разбирач
каква красива зимна приказка!
блазе ви за разходката!
блазе ви за разходката!
-
- разбира нещата
Страхотно!!! Този бял пейзаж ми подейства толкова усвежаващо, че просто нямам думи!
Колкото повече толкова повече!