Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване Екосистемата около БивакаЕдин боклук мръсно не прави... /копирано от Програмата/
Модератор: Кърцата
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един боклук мръсно не прави... /копирано от Програмата/
Това май трябва да се разлепи на плакати навсякъде!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тедо, прочетох ти темата и не се стърпях да драсна за това, което ме вълнува Ние българите от най-работливите народи преди време сме на път да задминем и туземците Според мен, няма бивак, където да не се пали огън и после след напускането на района да не остане купчина смет Абе ,,БЪЛГАРИНО,, толкова ли ще ти паднат ръцете, та не изгориш накрая Л....ТА ,които си направил
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сметта не трябва да се гори, причината е Глобално замърсяване. При горенето на боклуците се тоделят какви ли не тосини и отрови.
Не може ли просто да се събере в тобичка или чувал и боратно с нас. Може дори да се посъбере и боклука на предишните. Аз го правя и се чувствам доволен. И все по често намирам ,типични места за лагери на риболовци, чисти или сравнително по чисти.
Един не може да оправи нещата, но колкото повече ставаме толкова по чисто и приятно ще става.
Не може ли просто да се събере в тобичка или чувал и боратно с нас. Може дори да се посъбере и боклука на предишните. Аз го правя и се чувствам доволен. И все по често намирам ,типични места за лагери на риболовци, чисти или сравнително по чисти.
Един не може да оправи нещата, но колкото повече ставаме толкова по чисто и приятно ще става.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
VGS написа:Сметта не трябва да се гори, причината е Глобално замърсяване. При горенето на боклуците се тоделят какви ли не тосини и отрови.
Тук в България сме на етап да се научим да ги събираме и поне изгаряме. По нататък другото, иначе си напълно прав.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Търсих си място да си кажа мнението,за сега тук намерих.Тедо е прав,но този път действах както nasco2 каза.
Поради разни причини,празнувахме Трифона на 03.02.08,и по стара традиция на компанията,отидохме в една местност до селото.Някои от Варна може да я знаят / Колокоча /.Има една хубава чешма,строена от дядовците ни.
Беше задръстена със шума и други отпадъци,така че първо я почистих.Основната група дойде по-късно,затова не можах да я снимам в първоначалното и състояние.Събрахме боклука,мина си банкета,и ново почистване.Даже и малката Ивайла се включи.
Но после изгорихме целия боклук.
Вярно,не е най удачното решение,но поне мястото го оставихме в добро състояние.Да видим следващия път как ще е. Даже хванах и първата риба за годината.
Поради разни причини,празнувахме Трифона на 03.02.08,и по стара традиция на компанията,отидохме в една местност до селото.Някои от Варна може да я знаят / Колокоча /.Има една хубава чешма,строена от дядовците ни.
Беше задръстена със шума и други отпадъци,така че първо я почистих.Основната група дойде по-късно,затова не можах да я снимам в първоначалното и състояние.Събрахме боклука,мина си банкета,и ново почистване.Даже и малката Ивайла се включи.
Но после изгорихме целия боклук.
Вярно,не е най удачното решение,но поне мястото го оставихме в добро състояние.Да видим следващия път как ще е. Даже хванах и първата риба за годината.
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: Един боклук мръсно не прави... /копирано от Програмата/
браво
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re:
Това е правилното решение - а най-добре е при възможност събраният боклук да се изхвърли после поотделно в контейнерите за разделно събиранеVGS написа:.
Не може ли просто да се събере в тобичка или чувал и боратно с нас. Може дори да се посъбере и боклука на предишните. Аз го правя и се чувствам доволен..
-
- ще става разбирач
Много хубаво си направил колега а каква риба хвана че не мога да видя
-
- научил се да хвърля
Re:
И да и не, според мен не е кой знай какъв проблем да се изгорят хартиите, ама за пластмасовите и гумените отпадъци по-добре в коша.VGS написа:Сметта не трябва да се гори, причината е Глобално замърсяване. При горенето на боклуците се тоделят какви ли не тосини и отрови.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.
Re:
Колеги,всичко казано е чудесно,но малцина са тези,които спазват някакви правила по подържане на чистота,където и да е било.За това съм напълно съгласен с казаното в този цитат:
А за голямите замърсители,къде е "жалката ни държавица"!?
Ето вижте ТУК за какво става въпрос.А това показано в репортажа на Валя Ахчиева е една хилядна част от действителността !!!
Мнение от Бат Мирче-5кила » 20 Яну 2008, 14:39
лепене навсякьде не е достатьчно това трябва да се ИЖЕКТИРА,ТАТУИРА и намаже с овча лой,генетически трябва да се модифицира още в яйцеклетката
А за голямите замърсители,къде е "жалката ни държавица"!?
Ето вижте ТУК за какво става въпрос.А това показано в репортажа на Валя Ахчиева е една хилядна част от действителността !!!
А може би и това е добре за начало - само,че е заковано.Вижда се сезала в дясно на бора и там една жена
всяка сутрин слагаше по един чувал за боклука -не знам кой ги плаща,но района си беше доста чист спрямо
миналата година.Това е на яз.Копринка в дясно преди стената.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re:
Бат Ицо написа:....Ние българите от най-работливите народи преди време сме на път да задминем и туземците...
Работлив българин?! - Такова животно НЯМА!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Ето малко кари и от мен от това лято.Мястото е яз.Доспат,но по нищо не личи,че е това райско кътче на страната.Имаше разхвърлени автомобилни гуми и маслени филтри освен всичко останало.Някой глупак си беше правил смяна на маслото в гората.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.