Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Тактика Монтажи за риболовСъвет за тежести?
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Първо да ви честитя празника, колеги! Живи и здрави, пък другото както си го направим. А сега в темата. Ами.... като се опитах да си пробвам новите придобивки се оказа, че това не са точно калъпи ами заготовки. Има доста работа по тях - първо да се напаснат двете плочи с претриване върху шнурка на много гладка повърхност или най-добре да се вземе лице на борверг. Напасване и поставяне на фиксатори - да не се криви едно към друго. После се поставят панти и дръжки, оправят се леяците - отвора се доразпробива с 4,5 мм, а конусите поне с 16мм до максимална дълбочина (канала да не остава по-дълъг от 1мм). И това е. Има играчка, но пък е забавно да си правиш някои от нещата сам. На мен, де- за вас не знам. Айде чао. И наздраве!!!
Re:
ми колега ела ще ти подаря един акомулаторКамбата написа:Калъпи хубу,ама нямам олово достатъчно.Всеки ден събирам баланси за днанти на коли,изпопадали покрай бордюрите по улацата,като събера достатъчно за едно леене ще ти сеобадя.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Re: Съвет за тежести?
Акумулатора не е добра идея, МАЙ. Само си бях допълнил в потата нищожно количество от акумулатор, и продукция та...ТЦ! Много лесно се чупи, не знам какво има в батериите, май че цинк беше, знам ли, но развали всичко при мен. При вас може и да се получава, и дано!
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Re: Съвет за тежести?
е аз не мисля да покачвам морското ниво с олова и колкото имам ми стигат а и не искам да дишам подобни отровиrunner написа:Акумулатора не е добра идея, МАЙ. Само си бях допълнил в потата нищожно количество от акумулатор, и продукция та...ТЦ! Много лесно се чупи, не знам какво има в батериите, май че цинк беше, знам ли, но развали всичко при мен. При вас може и да се получава, и дано!
но идеята като цяло не е лоша а и като се замисля за един калъп от 15лв. ще си купя олова за 5-6 години
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!