Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Внимание Бракониери !горещ телефон
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Горска Полиция
Тези кретени не ги интересува дали имаш билет или нямаш.Зимата бях на Мандренското езеро в Бургас и едвам отървах боя.Ако не бях спрял колата по близо голям пердах щях да отнеса.Тези изроди не изтрезняват бяха пияни като кирки и се чудеха с кой да се заядат.За това не ми говорете за добро отношение и помощ на тези служби.
А между другото не съм виждал и някой от тях да пусне и една рибка в езерата.
А между другото не съм виждал и някой от тях да пусне и една рибка в езерата.
-
- новобранец
ceko_sifonja написа:Не е ли по- добре да се звъни на Полицията, нали те са главните защитници на Законите
Ами някой колега беше написал във форума , че за по сигурно звъни първо на ИАРА и след това на полицията - в полицията всички сигнали се записвали и нямало как да не се отзоват ,поне полицаите - ИЗБОРА Е ТВОЙ.
Наслука.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- новобранец
не мога да намеря информация за 1 водоем до БУРГАС ,викат му :дупките: .всеки ден минавам от там и от 4-5 дни един образ с лодка пуска мрежи.обадих се в ИАРА но ми казаха ,че били издали разрешително .обаче аз съм решил да го изгоня от там мисля ,че тия от иара ме будалкат.ако някой има инфо нека пише
-
- учете се от него
Във връзка с всичко написано до сега искам да споделя случка от преди две седмици.В Бургаско имаме един прекрасен язовир -"Ясна поляна" където риболовът е удоволствие, ако не дойдат горските или от ВИК да хвърлят мрежите.Та преди две седмици колегата ме викаше с него ,но аз предпочетох морския риболов за което съжелих но беше късно.Отишъл той сутринта захранил както е реда,хвърлил въдиците и зачакал.Към 17часа дошли горските разменили няколко изречения и..........................................................влезли да пуснат МРЕЖИТЕ. На колегата не му останало нищо друго освен да събере и да се прибере.Та питам кой ще ни пази от БРАКОНИЕРИТЕ??????
Миналата седмица колегата пак там,единият от същите тези горски но този път с човек от ИАРА -отиват да проверяват БИЛЕТИ. НЯМА ОПРАВИЯ.
Миналата седмица колегата пак там,единият от същите тези горски но този път с човек от ИАРА -отиват да проверяват БИЛЕТИ. НЯМА ОПРАВИЯ.