Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Мероприятия Срещи и КупониСреща между Северната и Южната лига на 25 март в Несебър
Модератор: sapuna
Среща между Северната и Южната лига на 25 март в Несебър
Среща между Северната и Южната лига на 25 март в Несебър... за повече подробности четете в Морския риболов...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В момента температурата на водата е 4 градуса до тогава ако времето е хубаво ще стане не повече от 7 максимум 8 според мене...дори при 8 градуса незнам какво очакват...може некое калканче тогава попче морска котка или лисица айде наслука пожелавам да не капотирате поне !
Да стане 15-16 с лек западен вятър да се скрие слънцето зад некоя облак и после всеки знае какво става !
П.С.Какот изглежда аз няма да мога да дойда !
Да стане 15-16 с лек западен вятър да се скрие слънцето зад некоя облак и после всеки знае какво става !
П.С.Какот изглежда аз няма да мога да дойда !
За бракониерите само слънчаци !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ми батюва работа, бе... гледа да е бахър и да няма от мойте, щото ши'го бия ... те кайоците само нас чакат - че и хайвера им няма да е кат'хората... обаче отивам...защото сетне - малейййййй.... като свекърва ши'ма одумвакамен написа:Идеята е хубава,но нямали да е още студено
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!