Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Тактика Монтажи за риболовЗа или против кинкалерията???
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- barutchiata ©
- Администратор
За или против кинкалерията???
Гледам по списанията и риболовните канали препоръчват за морския риболов да се слагат разни цветни перли до куката за по добри резултати.Изключвам тапичките които са задължителни при риболов на дъно ... Споделете вашето мнение
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Може би имат ефект след като морските риби са хищници !
Аз лично съм за такива работи !
Доколкото тапичките не се използват при риболов на кая на калкан иначе за иларията се слагат щото не е на дъното рибата много рядко и тапата е с цел да издига куката а не за да привличат рибата макар че някой хора се опитват да развиват и такива теорий !
Аз лично съм за такива работи !
Доколкото тапичките не се използват при риболов на кая на калкан иначе за иларията се слагат щото не е на дъното рибата много рядко и тапата е с цел да издига куката а не за да привличат рибата макар че някой хора се опитват да развиват и такива теорий !
За бракониерите само слънчаци !
Гледах миналата година как един колега слагаше малки червени и жълти маниста при либолов на барбунчета...пробвах и аз...по-добре беше...ще пробвам при риболов на калкан и котки да приложа това което казва Доктора....може и да има успех...
Видях и един турски такъм за лефер на дъно...представлява коркова тапа обвита със станиол...под нея се слагат бидем - от проволчица и кука със стръв...колегите споделиха , че с това чудо се ловяли трофейни гофуси...
Видях и един турски такъм за лефер на дъно...представлява коркова тапа обвита със станиол...под нея се слагат бидем - от проволчица и кука със стръв...колегите споделиха , че с това чудо се ловяли трофейни гофуси...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз слагам понякога цветничко, барутчия... ей тъй обаче не мога да кажа 100% дали действа при рибите - виж при колегите действа - на другия ден се гледаме украсени всички -
... обаче е вярно, че по блестящото не помага за иларията на дъно - плаши я - за лефер ли го мисли, че бяга ...не зная
... за заргани слагах цветна кука-червена-доволен съм - само дето е химически заточена и след 4-5 риби я хвърляш ...нито цвят, нито остро остават. На буля ламетата за пуловери от 7-8 год. са ми помагали и обратно. Абе всичко е занимавка - почваш да си фантазираш и изпробваш
... обаче е вярно, че по блестящото не помага за иларията на дъно - плаши я - за лефер ли го мисли, че бяга ...не зная
... за заргани слагах цветна кука-червена-доволен съм - само дето е химически заточена и след 4-5 риби я хвърляш ...нито цвят, нито остро остават. На буля ламетата за пуловери от 7-8 год. са ми помагали и обратно. Абе всичко е занимавка - почваш да си фантазираш и изпробваш
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...е Аз пък не го махам .... Бате... и изобщо не съм неподготвен - ти си си ги махай .... аз им а сменям 3ката само - друга марка и друг номер ...и му викам червеното само така - а то не е изцяло червено има си тунинг Като дойда щи'покажа професоре ... то количеството не прави качеството
... най-големия кеф ми беше, когато се изненадах как една стара съветцкая блесна скри шайбите на тарапаната на вълнолома.
... най-големия кеф ми беше, когато се изненадах как една стара съветцкая блесна скри шайбите на тарапаната на вълнолома.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!