Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Керамоти
Здравейте!
Инфо от тези дни:
Риболов на носа и на пристанището — бройки сафрид, 2 малки тунакита около 20см и едно много хубаво около 40см, баракуда около 20см и една много добра около 50см изкарана на пристанището. И 2 малки октопода на пристанището.
Риболова беше рано сутрин и вечер. Използвах единствено пилкери 10/15 грамови.
Инфо от тези дни:
Риболов на носа и на пристанището — бройки сафрид, 2 малки тунакита около 20см и едно много хубаво около 40см, баракуда около 20см и една много добра около 50см изкарана на пристанището. И 2 малки октопода на пристанището.
Риболова беше рано сутрин и вечер. Използвах единствено пилкери 10/15 грамови.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
На товарния редки сафриди и гопи на плувка и това докато риболовните кораби са там и светят на слънце.На плажа редки дребни заргани които нищо не ги гони както инфото от фейса.Все пак взех едно лигаво и вкусно
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- rosboz
- ще става разбирач
Инфо от Керамоти - малко заргани на плажа това е
На дъно едни румънци изпуснаха нещо голямо , но скъса.
Дорадо няма поне за сега.
На дъно едни румънци изпуснаха нещо голямо , но скъса.
Дорадо няма поне за сега.
ski today
work tomorrow
work tomorrow
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Тая година нещо не бива работата.На нашето море е спек.Иначе голямото на румънците е ясно че е скат
Здравейте.
Някой скоро да е ходил в Керамоти за риба ?
Някой скоро да е ходил в Керамоти за риба ?
- daniel defoe
- разбира нещата
Здравейте, колеги, предстои ми ходене до Керамоти от 21 до 24 тоя месец. Може ли някой по-опитен да каже освен зарган сутрин и вечер на пилкери, има ли смисъл и къде евентуално да мятам воблери за нещо различно? Второ ходене в Керамоти ми е и не го познавам много освен пристанището и плажа.
Благодаря и наслука!
Благодаря и наслука!
На пилкери се хващат още много видове риба, не е само зарган. Нищо не пречи да помяташ и воблери, така хем ще разбереш сам дали ти работят. На някой колега може да взема на воблерите му, на теб да не иска, защото не са като неговите или защото не правиш правилната проводка. Всичко е тестване, а и рибата не стои на едно място, днес ако някой е хващал на воблери, не означава, че утре ти там също ще хванеш. Само който не пробва няма как да хване риба.Ko? написа: ↑Чет Сеп 14, 2023 8:02 am Здравейте, колеги, предстои ми ходене до Керамоти от 21 до 24 тоя месец. Може ли някой по-опитен да каже освен зарган сутрин и вечер на пилкери, има ли смисъл и къде евентуално да мятам воблери за нещо различно? Второ ходене в Керамоти ми е и не го познавам много освен пристанището и плажа.
Благодаря и наслука!
Аз принципно съм от морето и практикувам само морски лайтов риболов. Имам джигове в диапазона 10-20 гр, тук там някой джиг със силиконови октоподи за слоуджигинг от брега и стандартните за нашето черноморие воблери за чернокоп/лефер от брега асасини, дуота, севидж и т.н. Не знам просто точно в този момент дали брега да търся или в дъното на пристанището и какво се завърта. Шот тука знам че в момента мога да хвана точно кои риби, а за там съм доста бос. Изчетох темата и видях че края на Септември може Дорадо на воблер или дългите джигове, тук там някой заблуден лефер, зарган и гръцките дънни. Хващам пускам ще е спорта, нищо няма да прибирам , освен ако не е осакатено.
Та затова поразпитах къде и на кво да заложа. Но си прав .. върти се докато уцелиш нещо. Ако не .. кръчмата
Та затова поразпитах къде и на кво да заложа. Но си прав .. върти се докато уцелиш нещо. Ако не .. кръчмата