Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Сладководен Риболовцанков камък
Модератор: bobopeli
цанков камък
колеги някой има ли информация за този водоем
Re: цанков камък
Ами струва 1 000 000 000 лева. Аз лично не съм ходил,иначе е много красив!
- Прикачени файлове
-
- 55057009.jpg (191.92 KiB) Преглеждано 6199 пъти
-
- DSC8223.jpg (259.45 KiB) Преглеждано 6201 пъти
-
- 1406017470632.jpg (87.99 KiB) Преглеждано 6201 пъти
Верно много е красив. Ама като го гледам какви хубави и "достъпни" брегове има, някой ден може и да стане за риболов, ама с мрежи
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- hshopov
- разбира нещата
Имам разбира се. ..няма ли кой да те води, по добре не ходи. Труден язовир, който дава риба. Излиза шаран , каракуда, червеноперка, епизодични пъстърви и мрени. Местата за риболов от брега са много малко за това с лодки се гонят тераси на другия бряг, но и те може да са заети. Лодка се пуска от втичалото и гледай да е с мотор да не те търсят на стената...течения... това е накратко. Не си ли от близо не се захващай че има и празни дни а да нощуваш на срутваща се тераска не е работа. Ако след всичко което написах все пак идеш и гониш шаран...пружина с качамак и една кука на царевица .. успех . Нощния риболов е забранен и повече от три въдици не опитвай...завишиха контрола...малко късно, но го има
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- hshopov
- разбира нещата
Местните дерибеи го смачкаха без мрежи по време на забраната но все още има риба а мрежите там са мит...пуснат ли водата става страшно...та тия те гледат на кръв все едно им е бащиния и пробват да се наместят и между въдиците ти. Прибират всичко уловено но си се и топят доволно де.rado25 написа:Верно много е красив. Ама като го гледам какви хубави и "достъпни" брегове има, някой ден може и да стане за риболов, ама с мрежи
Страшно красив,както повечето наши високопланински язовири!На откриването бях там-от 18 часа на 15.06.2015 до следващата сутрин беше паднал с около 20 см във височина!Аз не хванах,но бях свидетел на изваждането на един шаран между 3 и 4 кг.Говореше се за още един такъв,една 10-ка и едно късане също на голям и това при това спадане на водата.Вечерта на 15-ти 4 пъти минаваха да предупреждават,че риболова се открива на 16-ти в 5 часа и че нощния е забранен!Така умната!И дано да продължават с контрола,и не само там!Поздрави!
- hshopov
- разбира нещата
Колеги,някой с прясно инфо за язовира?
На 5ти и 6ти бяхме,язовира е паднал доста,хората хвърлят на дънна,но почти без успех.Беше ветровито и на плувката не вървеше хич.Спрямо хората и мястото (малко преди Девин) риба нямаше или беше отишла някъде към Кричим.Общо взето улов - 0.
- hshopov
- разбира нещата
Към Кричим няма как да иде хаха...тази година слабо и там значи.
-
- новобранец
Колеги, някой може ли да сподели за риболова на костури на яз. Цанков камък. В коя част на язовира се лови от брега? На какви примамки?