Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Специализиран риболов Риболов от брегаМорски риболов в Албания - информация?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Морски риболов в Албания - информация?
Като гледам последните снимки, все едно съм във Враца или Монтана... Пътят си е същия - виждам защо колегите от офроуда пътуват дотам с подготвени за офроуд джипове
Нас изрично ни предупредиха да не ходим на север, само на юг до гръцката граница. Там нещата са съвсем други, почти като в Гърция.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Първо посещение на албанското черноморие. Не беше лошо, като изключим многото път. За пет дена - 4 посетени града (и села), 1600 км., добра храна, български цени, гостоприемни домакини. Аааа и да не забравя, всички карат мерцедеси, само полицаите са с голф 3-ки. Откъм риби можеше и да е малко по-добре, ама като за тия пари - толко! Ши наблегна на снимките:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Браво колега! Решил, заминал, видял и хванал! Снимките ми харесаха! Дано следващия път и риби да те изненадат доволно!
- atillas
- ще става разбирач
страхотни снимки ,благодаря колега че сподели
- Vid
- кандидат преподавател
Никога не ходете на север, освен ако не сте с високо проходим джип с бронирани стъкла....rasper написа:Нас изрично ни предупредиха да не ходим на север, само на юг до гръцката граница. Там нещата са съвсем други, почти като в Гърция.
Оне са като орки изскачат от всеки ъгъл, а пътищата са..... УЖАСНИ...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Аз две години подред ходя между границата с Гърция и Вльора. Хората са много гостоприемни и радушни. Тази година се върнах с подарък зехтин от едните домакини. На една бензиностанция като разбраха, че сме българи, много ни се зарадваха и ни дадоха сливи. Разменихме по някоя дума за Стоичков, Бербатов.
Всичко това по крайбрежието, във вътрешността не знам как е! Каското на колата за кражба не важи там. Пътищата по които се движихме, нямат нищо общо с показаните по- горе, да стръмни са. Строят като нашето крайбрежие, ще го съсипат. Вътре в населените места не навсякъде има асфалт, но не е болка за умиране. Ако искате да е пълноценна обиколката ви там е хубаво да сте с по-висока кола. Спокойните плажове често са по черен път. Аз съм с Forester и на места ми беше малко. Риби се ловят!
Всичко това по крайбрежието, във вътрешността не знам как е! Каското на колата за кражба не важи там. Пътищата по които се движихме, нямат нищо общо с показаните по- горе, да стръмни са. Строят като нашето крайбрежие, ще го съсипат. Вътре в населените места не навсякъде има асфалт, но не е болка за умиране. Ако искате да е пълноценна обиколката ви там е хубаво да сте с по-висока кола. Спокойните плажове често са по черен път. Аз съм с Forester и на места ми беше малко. Риби се ловят!
Please prastise Catch - Photo - Release.
Аз две години подред ходя между границата с Гърция и Вльора. Хората са много гостоприемни и радушни. Тази година се върнах с подарък зехтин от едните домакини. На една бензиностанция като разбраха, че сме българи, много ни се зарадваха и ни дадоха сливи. Разменихме по някоя дума за Стоичков, Бербатов.
Всичко това по крайбрежието, във вътрешността не знам как е! Каското на колата за кражба не важи там. Пътищата по които се движихме, нямат нищо общо с показаните по- горе, да стръмни са. Строят като нашето крайбрежие, ще го съсипят. Вътре в населените места не навсякъде има асфалт, но не е болка за умиране. Ако искате да е пълноценна обиколката ви там е хубаво да сте с по-висока кола. Спокойните плажове често са по черен път. Аз съм с Forester и на места ми беше малко. Риби се ловят!
Всичко това по крайбрежието, във вътрешността не знам как е! Каското на колата за кражба не важи там. Пътищата по които се движихме, нямат нищо общо с показаните по- горе, да стръмни са. Строят като нашето крайбрежие, ще го съсипят. Вътре в населените места не навсякъде има асфалт, но не е болка за умиране. Ако искате да е пълноценна обиколката ви там е хубаво да сте с по-висока кола. Спокойните плажове често са по черен път. Аз съм с Forester и на места ми беше малко. Риби се ловят!
Please prastise Catch - Photo - Release.
-
- новобранец
Здравейте колеги. Някой с по-актуално инфо за Албания? 2021/2022/2023?
Последно промяна от Lyubaka666 на Пет Юни 30, 2023 12:56 pm, променено общо 1 път.