Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Мероприятия Срещи и КупониКога най-после в Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Кога най-после в Плевен?
Догодина Павка Може да направим една втора ДОНО ПО-УСПЕШНА среща. След нова година мисля да пусна една тема за среща номер 2 като с теб мисля да се чуя по телефона предварително.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
изчакаи го да поизтрезнее ниаколко дена след нова година защото щте му е трудно да доиде честита нова година на всички
здравейте момчета аз се казвам иво и много се изкефих на сайта който е направен нз от колко време го има но е доста добре поздравлениа
искам да ви кажа относно по темата мене също може да ме бройте ако не е минала
ина4е като цяло има ли хора от плевен ако има пишете може да се видим който е от самия град и да не е от него ако пак иска може да се видиме да напраиме некви план4ета за лиатото
искам да ви кажа относно по темата мене също може да ме бройте ако не е минала
ина4е като цяло има ли хора от плевен ако има пишете може да се видим който е от самия град и да не е от него ако пак иска може да се видиме да напраиме некви план4ета за лиатото
Здравей, Иво. Има доста плевенчани ,но обикновенно се крият и не искат да се съберем на една качествена среща с повечко ядене и пене за да се запознаем. Иначе план сме направили отдавна и можеш да разбереш за него тук: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=59219
Ако имаш други въпроси спокойно можеш да пишеш.
Ако имаш други въпроси спокойно можеш да пишеш.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аз се отвеях за миналата среща, че зимния период кой ще сеща за рибарския форум
ок писах във темата която ми даде дано да се събереме август месец. Намене лично ми е да по метам макри за някоя рибка и да си почина както и да се запозная със пове4е хора ина4е със удоволствие ще одаря по 2 големи на зъб :–
-
- научил се да хвърля
наближава
Кой къде ще прави откриването?
-
- научил се да хвърля
Засега на Искъра ако не вали а ако вали на Дунав
И аз съм твърдо на Дунав, ама още има умуване за мястото
Тук във форума има ли Плевенчани Риболовци
От предната среща стана юбилей и няма ли да се съберем и упознаем Земляци сме все пак и рибари .
От предната среща стана юбилей и няма ли да се съберем и упознаем Земляци сме все пак и рибари .
Здравейте колеги за съжаление много са ни замърсени водоемите във Плевен и около града и не се почистват .Сме решили с колегата Batefish да започнем почистване на един от водоемите в Плевен а именно Големият язовир на Мъртвата Долина под Панорамата на дата 24.12 .2022.г в 10 часа .А за напред и останалите водоеми във и около Плевен. Който иска да заповяда и помогне за опазване на природата ни .