Авдира
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- icefire
- ще става разбирач
Re: Авдира
Това добре ... стара тема ! НО ! Имате ужасна грешка за "Американото" ...Efimov написа:Съгласен съм със Зарко. Днес от сутринта ги намирах на няма и педя много лесно, а следобед като ми трябваха колкото и да копаех ги нямаше.С.Върбанов написа:Последно ги копах на няма и педя - след прилива При отлив са по на дълбоко
Американо ( както му викат гърците) или Blood Worm .. :
http://www.fishingtarget.com/greek/amerikaniko.html
Тези които ги копаете , там където споменавате ги има и на Черно Море ...
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Благодаря.icefire написа:Юли - Август .. слаб риболов ... за риба се ходи късна есен !dragomirg написа:Здравейте колеги,
Мислим да ходим в Авдира юли или август. Както колегите преди мен са казали от брега не става, защото 200 метра от брега е до коляно водата. Мисля да пробвам от кея. Имам 2 спининг въдици, едната е с акция 1.5-9, другата е 7-23. Дали са ОК за риболов от кея? Какво мога да очаквам там?
Какви спининг примамки бихте ми препоръчали (аз имам доста, обаче не знам кои от тях биха свършили работа за морски риболов).
Благодаря предварително и наслука на всички
Пожелавам ви приятна почивка ..
И все пак нещо по-конструктивно по въпросите ми? Какви примамки, какви въдици за ловене от кея?
Взимаш с по-малката акция и воблери тип миноу и поперчета 3-5 до 7-8 гр, както и дребни силикончета. Ставаш по тъмно и отиваш и ловиш до към 9 часа, след това по залез пак. Може да хванеш лаврак, меланури, кокали, сарго, зарган, перка и още видове, но зависи от примамката и от играта и.
- icefire
- ще става разбирач
Да - така е ... Особенно когато през август , сутринат в 9 ч. е 32 градуса на сянка .. От брега си цар ...luky78 написа:Взимаш с по-малката акция и воблери тип миноу и поперчета 3-5 до 7-8 гр, както и дребни силикончета. Ставаш по тъмно и отиваш и ловиш до към 9 часа, след това по залез пак. Може да хванеш лаврак, меланури, кокали, сарго, зарган, перка и още видове, но зависи от примамката и от играта и.
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- icefire
- ще става разбирач
Колега , достатъчно е да прочетеш малко от раздела " Риболов в Гърция" - и си готов ! Няма нужда за всяко отделно селце или паланка по крайбрежието , да се пита какво , що и как ...за Цяла гърция правилата , такъмите , примамките и стръвта са едни и същи ... има малки разлики , за риболов от брега и от лодка ...dragomirg написа:Благодаря.icefire написа:Юли - Август .. слаб риболов ... за риба се ходи късна есен !dragomirg написа:Здравейте колеги,
Мислим да ходим в Авдира юли или август. Както колегите преди мен са казали от брега не става, защото 200 метра от брега е до коляно водата. Мисля да пробвам от кея. Имам 2 спининг въдици, едната е с акция 1.5-9, другата е 7-23. Дали са ОК за риболов от кея? Какво мога да очаквам там?
Какви спининг примамки бихте ми препоръчали (аз имам доста, обаче не знам кои от тях биха свършили работа за морски риболов).
Благодаря предварително и наслука на всички
Пожелавам ви приятна почивка ..
И все пак нещо по-конструктивно по въпросите ми? Какви примамки, какви въдици за ловене от кея?
Terry Pratchett
Terry Pratchett