Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Отивам naRibaЗаедно naRiba, намери компания за риболов!
Модератор: Кърцата
Re: Заедно naRiba, намери компания за риболов!
Здравеите колеги и така другия месец около 20. Някои ако има желание за 2 ,3 дни за сериозен риболов скара,бира на някои от големите водоеми да кажем Доспад или батак не съм ходил отдавна така ме някои ако има желание да пише.
Здравейте, утре мисля да се пробвам за бели мрени на река Огоста, село Гложене
Тръгвам в 03:30 от Овча купел.
Имам 2 свободни места.
Пишете ми на л.с.
Тръгвам в 03:30 от Овча купел.
Имам 2 свободни места.
Пишете ми на л.с.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Аз също се прибирам на 17 ти . Може съвместен на Пясъчник „Копринка„или Жребеца ; За 20 ти избора е твой .Аз съм от Пловдив .
Здравейте отново,
Така и не попълних бройка за Огоста и не отидох.
Ще се пробвам за неделя, 12.06
Параметрите са сходни, тръгване 03:30, мога да мина да забера желаещите, имам 2 свободни места.
Пишете тук или на 0898444707.
Така и не попълних бройка за Огоста и не отидох.
Ще се пробвам за неделя, 12.06
Параметрите са сходни, тръгване 03:30, мога да мина да забера желаещите, имам 2 свободни места.
Пишете тук или на 0898444707.
Здравейте, от 11 юни мисля да опъвам бивака за 1 седмица на Сопот, някой ако има желание да си правим компания да заповяда. Мисля някъде под пътя, че съм с каравана. Който желае да пише, поздрави!
-
- научил се да хвърля
Надявам се си прекарал добре колега, похвали се Във вторник отиваме на Сопот със жената за една вечер. До сега не съм посешавал язовира с палаткуване. Ще помоля някой за съвет къде да се опънем. А който желае да споделим излета да пише на лични.ti6oboy написа:Здравейте, от 11 юни мисля да опъвам бивака за 1 седмица на Сопот, някой ако има желание да си правим компания да заповяда. Мисля някъде под пътя, че съм с каравана. Който желае да пише, поздрави!
Да направиш нещо тъпо със стил - на това му викам изкуство!!!
- Bigmarlin
- сериозен играч
След тия дъждове ,най-добре колата да си остане на асфалт,т.е. до стената
Не знам дали около Голяма Желязна има път ,който позволява достъп до яза, при тия условия
Зависи колко е валяло !
Не знам дали около Голяма Желязна има път ,който позволява достъп до яза, при тия условия
Зависи колко е валяло !
- falco2
- ще става разбирач
Здравейте колеги, на почивка съм в Златоград до 15.09 включително и бих искал да се срещна с местни колеги за съвместен риболов по околните водоеми. За въпроси - 0898916251 или в темата.
Благодаря.
Благодаря.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, търся компания за риболов около София. Ако има желаещи да пишат на лично. Ще се радвам да обменим опит.