Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на болонезеБолонези Italica
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Болонези Italica
Колеги, нов съм в риболова с болонези, макар да съм стара пушка в риболова.
Оглеждам се за леко, тънко и качествено боло на 6 м. до 650 лв, примерно. Рибите, които ловя преобладаващо са до 1 кило на Искъра. Разгледах Тиките, от които Тико Тех ми допада най-много (стегната, изпъната), но ми идва дебела сякаш и с макарата (Shimano sahara 3000) ми натежава сякаш. Затова се интересувам от по-високите класове болонези. Италиките ги разгледах в магазина MF Tackle на Ботевградско шосe и ми харесаха като цяло някой модели https://www.mftackle.com/VADICI-RODS-RO ... -bbp-light , но не знам нищо за тях. От друга страна магазина е добре зареден, вносители са и ме увериха, че подържат резервни части. Бих погледнал и Colmic, но не съм попадал на тях в магазините, които обикалям около Младост. Ще радвам да ме открехнете, къде бих могъл да ги погледна ... и да изкажете мнение.
Оглеждам се за леко, тънко и качествено боло на 6 м. до 650 лв, примерно. Рибите, които ловя преобладаващо са до 1 кило на Искъра. Разгледах Тиките, от които Тико Тех ми допада най-много (стегната, изпъната), но ми идва дебела сякаш и с макарата (Shimano sahara 3000) ми натежава сякаш. Затова се интересувам от по-високите класове болонези. Италиките ги разгледах в магазина MF Tackle на Ботевградско шосe и ми харесаха като цяло някой модели https://www.mftackle.com/VADICI-RODS-RO ... -bbp-light , но не знам нищо за тях. От друга страна магазина е добре зареден, вносители са и ме увериха, че подържат резервни части. Бих погледнал и Colmic, но не съм попадал на тях в магазините, които обикалям около Младост. Ще радвам да ме открехнете, къде бих могъл да ги погледна ... и да изкажете мнение.
Re: Болонези Italica
Емиии .... съгреших вече. С това https://www.mftackle.com/VADICI-RODS-RO ... dium_6.00m. Малииии няма такъв кеф. Тънка, балансирана и на преце, почти. Като ще е гарга да е рошава, слагам и един Stradic 190 гр. от червените и ... те така. Когато не кълве барем да се кефя на такъма. Онзи ден с един друг кол ги лових едни ... с големината на антената на плувката .... срам. Само уклей вървеше, водата мътна и падаше бързо нивото на Искъра ...
Честито колега . Уникална въдица. Много риби да ти хваща.
Благодаря, да ти се връща! Пожелавам на всички колеги хубави въдици. Аз доста простотии натворих (наредил съм няколко въдици от по-нисък клас и метраж), докато стигна дотук. Проблемът е, че всички си ми харесват по един или друг начин, но ще трябва да се разделяме ...
-
- научил се да хвърля
Честита нова въдичка
Ако има нещо за продаване от старите,на разумна цена може да качите в темата:)
Ако има нещо за продаване от старите,на разумна цена може да качите в темата:)
-
- новобранец
Браво Колега! Със здраве да си я ползваш и много хубави риби да те радват!! И аз съм на същия зор и търся нещо подобно....наздраве на всички!