Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Спинингов риболовБлизо 10 капота... какво не правя както трябва?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Близо 10 капота... какво не правя както трябва?
Благодаря, ще го пробвам !dantho.mihov написа:Образно казано облавяш един триъгълник пред себе си.pkwiz написа: .... какво ще рече замяташ ветрилообразно?
Примерно хвърляш пред себе си и след това от ляво на себе си, след това от дясно на себе си. Ако щеш последователно от ляво на дясно на остояние един метър при всяко хвърляне. Така покриваш по-голям периметър.
Благодаря, колега!G.Petkov написа:А така !pkwiz написа: ..... Днес бях на Панчака за пъстърви....... и взех че хванах първата си рибка .....
Всички чакахме тази вест !
Сега една, после и повече ще има !
Дано!
- antivik
- кандидат преподавател
Ще ме извинявяте ма аз ли нещо не разбрах, тука ли нещо се бъркат обясненията...pkwiz написа:Павел Иванов написа:Днес бях на Панчака за пъстърви. Хвърлях на това - https://megafishing.bg/product/11020/kl ... mered.html и взех че хванах първата си рибка . За жалост за няколко часа, само 1 хванах и имах 1 удар, но пак е много по-добре от 7 капота .pkwiz написа:...2. Панчарево платеното ...
ПП Това воблерче за каква друга риба може да се хвърля и какво ще рече замяташ ветрилообразно?
Щот се пише за "Това воблерче " и има посочен адрес, но там в адреса виждам не воблер а блесна клатушка...то май и в описанието си го има"Клатушка Yarie Ringo Hammered Yarie Ringo Hammerd 2.0гр
Yaire Ringo е клатушка, произведена в Япония и е създадена за риболов на пъстърви..."
Та за кое точно става въпрос, за воблер или за клатушка???
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тенксpkwiz написа:Условията са:...
Тц , нямаantivik написа:... Ще ме извинявяте ...
Иде реч за Zip Baits RIGGE 35F , ама когато се правят генерални изводи относно питания по цялата тема само на база едно мнение без да е прочетена самата тема .....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов