Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Специализиран риболов Риболов от лодкаС лодка в морето 2020г - попчета
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
С лодка в морето 2020г - попчета
Абе то Тихо трябва да отвори темата,ама гледам го,
се крий от короната нещо.Ама го гепих де. Добър ден беше и за нас,нищо че беше 13-ти/петък/
Пък и добри екземпляри си хванахме. Всички си направихме по една доза ,и въз в домашна обстановка.
Аре,успех и на вас.
Тишо,благодарско за стръвито.....
се крий от короната нещо.Ама го гепих де. Добър ден беше и за нас,нищо че беше 13-ти/петък/
Пък и добри екземпляри си хванахме. Всички си направихме по една доза ,и въз в домашна обстановка.
Аре,успех и на вас.
Тишо,благодарско за стръвито.....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето 2020г - попчета
аз съм забелязал ,Майстор Киро пусне ли тема ,годината е рибна .Хаирлия да е !!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
- radoadvokat
- ще става разбирач
Айде дано, от твоите уста в божиите уши!!!El Pescador написа:аз съм забелязал ,Майстор Киро пусне ли тема ,годината е рибна .Хаирлия да е !!
Супер репортаж ! Хубаво време ,тихо Море ,добър улов ,Какво му трябва повече на Човек !!! Много здраве,Бат Киро и още много излети , още по-добра Слука и Късмет !!!
Здравейте колеги, другата седмица по прогноза времето ще се оправя вероятно.
Знаете ли в тази ситуация с този измислен вирус дали има проблем да се влиза с лодка за риба ?
Смятам около 10 Април да съм в Царево.
Благодаря предварително за информацията .
Знаете ли в тази ситуация с този измислен вирус дали има проблем да се влиза с лодка за риба ?
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Проблем няма,ама в лодката най-много двама на разстояние на 1 м един от другGhost написа:Здравейте колеги, другата седмица по прогноза времето ще се оправя вероятно.
- gogo3
- вече хвърля и на тежко
Ghost написа:Здравейте колеги, другата седмица по прогноза времето ще се оправя вероятно.
Здрасти колега, успя ли да влезеш с лодка и правеха ли проблеми? Смятам към 1.5 да ходя към Варна, а никой не може да ми даде информация дали влизането с лодка се счита за нарушение на закона.
Благодаря и поздрави.
-
- ще става разбирач
отивай спокойно за риба ,какъвто и акт да ти напишат не е юредически издържан !!!аз си ходя спокойно ,гледай само да избягваш скупчванията на хоратаgogo3 написа:Ghost написа:Здравейте колеги, другата седмица по прогноза времето ще се оправя вероятно.
Здрасти колега, успя ли да влезеш с лодка и правеха ли проблеми? Смятам към 1.5 да ходя към Варна, а никой не може да ми даде информация дали влизането с лодка се счита за нарушение на закона.
Благодаря и поздрави.
-
- новобранец
Миналата седмица колеги звъняха със същия въпрос на Гранична полиция- Варна.
Казали че няма проблем. Но от тази седмица има други разпоредби с ограничения засягащи крайбрежието на Варненска област. Така че въпроса виси!
Казали че няма проблем. Но от тази седмица има други разпоредби с ограничения засягащи крайбрежието на Варненска област. Така че въпроса виси!
-
- ще става разбирач
аз не отказвам да спазвам законите на Република Бълария ,напротив следвам ги.Но аз нямам фейсбук,отказвам да гледам телевизия а и не съм длъжен !Когато видя знак стоп не преминавам ,за сега по пътя и не виждам знак стоп и иникация за спиране !!!Djon Silvar написа:Миналата седмица колеги звъняха със същия въпрос на Гранична полиция- Варна.
-
- научил се да хвърля
такива хубави дни идват....и да не можем да излезем от града ,и да не можем влезем в морето...кофти работа
Здравей колега ,
извинявай за закъснелия отговор , но не бях влизал във форума .
Ходихме до Царево , съвсем нормално си пуснахме лодката на пристанището и нямаше никакви проблеми.
Дори се качихме четири човека на нея. Яраджиите ни гледаха с интерес като товарихме оборудването.
Имаше и други лодки в морето . Пожелавам ви успех и весело посрещане на празниците .
извинявай за закъснелия отговор , но не бях влизал във форума .
Ходихме до Царево , съвсем нормално си пуснахме лодката на пристанището и нямаше никакви проблеми.
Дори се качихме четири човека на нея. Яраджиите ни гледаха с интерес като товарихме оборудването.
Имаше и други лодки в морето . Пожелавам ви успех и весело посрещане на празниците .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес пред Златните,едно гезме,и после малко мезе - ама за утре.
Скоро пак ще сме на линия.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА