Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване ЕкипировкаПоръчка на лодка (каяк), от Китай
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
Поръчка на лодка (каяк), от Китай
Ще поръчвам каяк - морско изпълнение за двама души, изработен от пластмаса тип LLDPE от китайски производител.
Каяка е с размери : :L:5200*660*430 , тежи около 40 кг.
Ако някой има интерес за комбина, нека ми пише на лични. При по-голяма поръчка, цената се очаква да е надолу. Офертата в момента е около 600 USD с доставка до Бургас или Варна. Без митнически такси и ДДС. Цената включва гребла, шприцка, стойка за таван на автомобил и спасителни жилетки.
Каяка е с размери : :L:5200*660*430 , тежи около 40 кг.
Ако някой има интерес за комбина, нека ми пише на лични. При по-голяма поръчка, цената се очаква да е надолу. Офертата в момента е около 600 USD с доставка до Бургас или Варна. Без митнически такси и ДДС. Цената включва гребла, шприцка, стойка за таван на автомобил и спасителни жилетки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Поръчка на лодка (каяк), от Китай
Дано не си много едър, че имам купени от Китай 30-40 спасителни жилетки XXL, които на мен едвам ми стават, а съм между М и L по принцип...
За транспорта е почти сигурно, че ще имаш още едни стотина лева "вътрешни такси" при получаване в БГ - с каква доставка ще бъде?
За транспорта е почти сигурно, че ще имаш още едни стотина лева "вътрешни такси" при получаване в БГ - с каква доставка ще бъде?
-
- научил се да хвърля
Доставката я поема продавача. Имал фирма с която търгува в ЕВРОПА, предполагам някакво КАРГО. Иначе, таксите в БГ съм ги приел даже около 200 лв да бъдат. А, ако останат - ще полеем каяка подобаващо. Жалко , че сега са в Новогодишни празници - вече пратих поръчката, чакам фактура за да го изработят с цвета който искам.
-
- научил се да хвърля
Така.... модела го смених, и вече пристигна.
Здравейте
Моля бихте ли дали координати от къде сте го закупили. Трябва ми за малко дете и мен с не професионална цел и вече 3 години се интересувам. За съжаление разбирам че таксите са огромни. Но може би съм с грешна информация
Благодаря
Моля бихте ли дали координати от къде сте го закупили. Трябва ми за малко дете и мен с не професионална цел и вече 3 години се интересувам. За съжаление разбирам че таксите са огромни. Но може би съм с грешна информация
Благодаря
-
- научил се да хвърля
Да , има си някои особености , писах ти на лично съобщение.
-
- новобранец
Здравейте!
Аз също търся точно такъв каяк. Може ли да получа информация от къде да го пъръчам.
Аз също търся точно такъв каяк. Може ли да получа информация от къде да го пъръчам.
-
- научил се да хвърля
Колега , както видя , поста е доста стар във времето. Принжипно , вече не си струва да се поръчва в настоящият момент , т.к. с доставката ми излезе около 1500 лв накрая. Но тогава под 2000 лв не намерих. Предимството беше , че можех да ди избера цвят и да поръчам нещо специфично ,т.к. поръчах от производител. Също фойде напълно оборудван за тази цена.
Но понастоящем вече в БГ са достатъчно евтини за да чакаш над 3 м доставката само и цялото бягане с митници. Осврн ако не искаш нещо спвцифично като цвят , или например да дойде с неизрязани капаци за да си ги изрежеш сам.
Но понастоящем вече в БГ са достатъчно евтини за да чакаш над 3 м доставката само и цялото бягане с митници. Осврн ако не искаш нещо спвцифично като цвят , или например да дойде с неизрязани капаци за да си ги изрежеш сам.