Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на болонезеDAIWA - BOLOGNESE / модели
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: DAIWA - BOLOGNESE / модели
колега Bruno11 така ли се продава болото,или ти си заевил да не я оборудват с водачи и макоро дръжач,и аз съм си нареждал водачи но заливката немога да е докарам като купешката,и ще е кофти хубава въдица с лош лак,/не казвам че не можеш/но е странно за толкова пари ти сам да се оправяш,и успех с красавицата
Тези болота идват на голи бланки.Позволяват да си окомплектоваш както ти е кеф и да си я модифицираш по твое желание.ianimar написа:колега Bruno11 така ли се продава болото,или ти си заевил да не я оборудват с водачи и макоро дръжач,и аз съм си нареждал водачи но заливката немога да е докарам като купешката,и ще е кофти хубава въдица с лош лак,/не казвам че не можеш/но е странно за толкова пари ти сам да се оправяш,и успех с красавицата
Конкретно за Air bolo на Bruno 11,въдицата е навита от Стенли и е направена много прифесионално.
Ще ни разясниш ли в какво точно се състои проблема?tosho4321 написа:колеги извинявам се за моя въпрос , ама аз имам проблем с поръчката на daiwa air bolo Любопитно ми е, ако някой може да ми даде съвет, как могат да ми я доставят в Швеция ?
аз нямам никаква представа откъде и как става да ми я докарат в Швеция и дали ще дойде тука оборудвана
така че директно да се риболовства
мерси предварително
така че директно да се риболовства
мерси предварително
аз ще сам много благодарен ако някой може да ми даде съвет как мога да си внеса в Швеция air bolo тъй като тука не продават болонезе и другото което е ако може да дойде директно монтирана готова за риболов
Трябва да намериш интернет магазин в Италия.Пращаш им имейл дали доставят до Швеция и описваш,че искаш готово боло с водачи.tosho4321 написа:аз ще сам много благодарен ако някой може да ми даде съвет как мога да си внеса в Швеция air bolo тъй като тука не продават болонезе и другото което е ако може да дойде директно монтирана готова за риболов
Да. Те по повечето сайтове дават цена за гола и оборудвана.
Здравейте колеги, харесал съм едно болонезе Daiwa luvias 6 m. Power. Някой има ли мнение или опит с това болонезе. Ще се радвам да сподели
DAIWA TOURNAMENT AGS PRO POWER 6M , а за тази въдица има ли някой наблюдение?