Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Тактика Изкуствени примамкиТърся oригинални воблери на Ugly Duckling BGI sinking
Модератор: sestrata
-
- новобранец
Търся oригинални воблери на Ugly Duckling BGI sinking
Търся oригинални воблери на Ugly Duckling BGI sinking?Ако някой знае сайтове от кадето мога да си ги закупя?Много ще съм задължен.
Тоя вид са фалшивите:
очичките са отгоре и въобще не играе във водата
Това е оригинала:
Тоя вид са фалшивите:
очичките са отгоре и въобще не играе във водата
Това е оригинала:
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: Търся oригинални воблери на Ugly Duckling BGI sinking
Може би от тук http://www.voblershop.com/1681/%D0%92%D ... %80%D0%B8/
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Димитре. И двата модела дето си ги показал са оригинални, но не са това което търсиш ти, защото са плуващи.
Потъващия, който търсиш ти, е като долния, но по-гърбав
Потъващия, който търсиш ти, е като долния, но по-гърбав
- stancom
- ще става разбирач
Бат Насо, по принцип си прав, но нещо при новия внос не е баш така . Не стига че има такива, както казва колегата, които изобщо не играят, ами и някои от потъващите модели плуват и то стабилно. Изплуват като коркова тапа. Та започнах да ги пробвам вече в магазина, кой плува и кой потъва. Много влошиха качеството
Аз не съм казал нищо за качествата на воблерите. Само съм отбелязал, че показаните от колегата модели са оригинални и плуващи, а от поста му разбирам, че той търси потъващи
-
- новобранец
Неска говорих с един приятел,който продава в магазин за рибарски принадлежности.Той каза че в момента има много фалшиви и точно тея,които казах че са менте са полски и в момента повечето магазинери избягват да зареждат ружно паче.
Оригинала трябва да има този бар код на етикетар.Разминават се и цвета на кутийките фалшификата е с червена,а на оригинала е синьо-зелена.На една и съща цена са и с едни и същи параметри на етикетите 7 см. 10 гр. ,обаче ментета са по много по тежки от 10 гр....надявам се да съм помогнал на колегите да не си дават парите на вятара...
Оригинала трябва да има този бар код на етикетар.Разминават се и цвета на кутийките фалшификата е с червена,а на оригинала е синьо-зелена.На една и съща цена са и с едни и същи параметри на етикетите 7 см. 10 гр. ,обаче ментета са по много по тежки от 10 гр....надявам се да съм помогнал на колегите да не си дават парите на вятара...
Димитре. Дано да си толкова упорит и на реката при рибите. Обяснявам ти пак. Ти предполагам търсиш потъващия на този модел http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... Itemid=106.,
Или този http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... &Itemid=99, които са до 5см.
А това което си дал за фалшив е този модел http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... Itemid=102. Той е 6см и се води плуващ утежнен. Той не е фалшив, а просто си е друг модел.
Вярно е, че патетата не са това което бяха. Това картонче дето си го показал, сигурно е от преди войната там. А и гледам, че е и износ за Канада. Такъв точно едва ли ще намериш
Виж тука какво предлагат и прецени дали са фалшиви или не http://www.voblershop.com/vobleri/102/
Или този http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... &Itemid=99, които са до 5см.
А това което си дал за фалшив е този модел http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... Itemid=102. Той е 6см и се води плуващ утежнен. Той не е фалшив, а просто си е друг модел.
Вярно е, че патетата не са това което бяха. Това картонче дето си го показал, сигурно е от преди войната там. А и гледам, че е и износ за Канада. Такъв точно едва ли ще намериш
Виж тука какво предлагат и прецени дали са фалшиви или не http://www.voblershop.com/vobleri/102/
- bigfish133
- ще става разбирач
Надявам се колегата да няма нищо против да попитам нещо тук , за да не отварям нова тема . Въпросът ми е могат ли да се поправят по някакъв начин неработещите ( дефектни ) патета или варианта е да се купува нов и да се моли човек , че ще попадне на свястен ? Преди време си бях купил едно 3.3 см. , точно от този цвят (BGI) , което си работеше перфектно , но го скъсах и миналата седмица заприходих ново , което като игра няма нищо общо с предишното . Новото още с първите завъртания на дръжката на макарата не тръгва с ритмична , стабилна игра като старото , а почва да се върти като ' алтаво ' , излиза на повърхноста и се върти в кръг , чак след доста оборота почти влиза в час , но ' занася ' на едната страна . Абе пълна трагедия. Като го погледнах видях , че лопатката му е видимо извита наляво , опитах се да я коригирам ама без особен успех . Дали да го понапъна още малко или нещо друго ли да го правя , не знам . Между другото взимал съм ги от едно и също място , като на външен вид са почти напълно еднакви , забелязах само една разлика - старото ( работещото ) нямаше надпис Ugli Duckling на лопатката , а новото има . Успехи !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не веднъж през годините съм го споменавал в различни теми ама айде пак В случаят и двата вида "патки" са оригинални както спомена Насо . Разликата между старите и новите са неколко бомбички пуснати по време на онъз война върху завода на "Грозното пате" . Оттогава насам воблери Ружно паче се правят по цяла Сърбия , в различни гаражчета , по поръчка на манифактурата патешка където само се пакетират и пускат по мрежата . Да попаднеме на читав воблер в случаят си е малце като при тотото - може да си накупуваме сто читави воблера а може от сто ни един да не излезе читав , въпрос на късмет . В случаят на голямата риба 133 решението е едно - ключодържател
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пробвай да изкривиш малко носовата халка в ляво или дясно
мисля че го пишеше и на кутийката на воблера как се коригира
ако не помогне... павел ти го е написал... ключовете...
преди някалко месеца четох из сръбските форуми за някакъв нов мениджър на патките който е амбициран да реши проблемите с качеството и да върне старата слава
имам воблери и от старите (на които пише ружно паче) и от новите (ъгли дъклинг) и разликата във формата и наклона на лопатката са очеизвадни
както се казва "поживем-увидим"
мисля че го пишеше и на кутийката на воблера как се коригира
ако не помогне... павел ти го е написал... ключовете...
преди някалко месеца четох из сръбските форуми за някакъв нов мениджър на патките който е амбициран да реши проблемите с качеството и да върне старата слава
имам воблери и от старите (на които пише ружно паче) и от новите (ъгли дъклинг) и разликата във формата и наклона на лопатката са очеизвадни
както се казва "поживем-увидим"
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- новобранец
Неска си зех този воблер 6 см. 8 гр.
Някой използвал ли го е?Дали е добър тоя модел?
Някой използвал ли го е?Дали е добър тоя модел?
- dreamfashion
- новобранец
Привет,Колега.Имам над 150-200бр.от старите Ъглита във всякъкви размери.Ако имаш интерес все още тел.ми е 0899 080800 Димитър Андонов.
Dreamfashion
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
То хубаво, ма тя темата от 2010г. ......