Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов за начинаещи Въпроси и съвети при ловенето на рибаТърся съвет
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Търся съвет
Здравейте! Искам да започна с този тип риболов , но за жалост разполагам само с да кажем 70-80 лева за въдица и макара искам да попитам дали някой може да ми предложи комплект или нещо да се пробвам като за начало с по-евтина въдица ако ми допадне по-натам ще мисля за по-скъпа. Благодаря предварително!
Re: Търся съвет
Пиши за " какъв тип" риболов имаш впредвид и може да ти подаря въдица с макара.
А паричките,които си събрал,използвай за излети сред природата с въдица в ръка.
Надявам се риболовът да ти допадне.
Айде добре дошъл тук.Само че дай малкопо-вече инфо ,кой си ,от къде си ,дето пита колегата какво те интересува ?
От начало не се хвърляй на скъпи неща.Пробвай ,виж кое ще те "влече "по-вече ,па тогава си избери квото може да си позволиш.Опознай местата дето ще ходиш,запознай се сколеги рибари ,има какво да научиш......
Ако действително нямаш опит ,почни с директен 4 или 5 метров с тънко влакно и малка кука ,лови до брега,после вече и към далеко и дълбоко ще минеш......Абе ,айде на слука.
От начало не се хвърляй на скъпи неща.Пробвай ,виж кое ще те "влече "по-вече ,па тогава си избери квото може да си позволиш.Опознай местата дето ще ходиш,запознай се сколеги рибари ,има какво да научиш......
Ако действително нямаш опит ,почни с директен 4 или 5 метров с тънко влакно и малка кука ,лови до брега,после вече и към далеко и дълбоко ще минеш......Абе ,айде на слука.
Късмет.Всичко е до късмет.
-
- новобранец
Главно ми допадна на плувка и спининг. Благодаря все пак!gogibo написа:Пиши за " какъв тип" риболов имаш впредвид и може да ти подаря въдица с макара.
-
- новобранец
За сега съм ловил само на дъно и плувка. Благодаря иначе!gogibo написа:Пиши за " какъв тип" риболов имаш впредвид и може да ти подаря въдица с макара.