Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Отивам naRibaОтивам на яз.Кастел
Модератор: Кърцата
Re: Отивам на яз.Кастел
Да спросто не се сдържах.
- велчев62
- ще става разбирач
Кефиш ме максималноHARRY77 написа:Да спросто не се сдържах.
Завърнах се, но за съжаление ще четете в Неуспешни.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=8&t=14168
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=8&t=14168
Утре сутрин отивам да направя втори, надявам се вече успешен опит на Кастел.След две двудневни капота по варненските аредовани язовири, реших че може би Кастел е мястото където ще направя сефтето на новото оборудване.От петък до неделя се един удар трбва да ми направи този път. В неделя ще направя репортажчето. Ако някой смята също да ходи нека пише.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Много излети ми се събраха през последните две седмици-спал съм не повече от два пъти в къщи!Благодаря ти за поканата,но имам ангажименти и ще пропусна.Боби /bkd/ ще е на Йовковци.И той ми предложи срещичка,но засега отказах и на него!
Като пристигнеш гледай да се установиш срещу скалата,ако не си в отсрещните бунгала де! Най добре питай Ицо за дупките.Почивай през деня и внимавай нощно време!Успех ти желая и чакам репортажче,като тези от последните десет дни!
Като пристигнеш гледай да се установиш срещу скалата,ако не си в отсрещните бунгала де! Най добре питай Ицо за дупките.Почивай през деня и внимавай нощно време!Успех ти желая и чакам репортажче,като тези от последните десет дни!
Колеги как е риболова в момента и какви аромати предпочита рибат???
Благодаря
Благодаря
Здравейте, колеги!Петък,събота и неделя съм на първо бунгало.На какво взима рибата в момента..И нещо за релефа пред първо ако кажете ще съм благодарен !
- stridata
- ще става разбирач
Принципно водоемчето си има активна група във Фейсбук. А иначе за релефа на първо мога да ти кажа, че пред тебе има шахта и трябва да внимаваш, пада се някъде в сердата и леко в ляво на сектора. Храни се пред дърветата отсреща и посока преливника... Стратегията си я направи сам. Задължително като отидеш се разходи до шефчето и го питай къде ти се пада шахтата!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!