Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов ТролингТролинг по Дунав
Модератор: bobopeli
Re: Любимия воблер!
Не влизах а от брегът на плувка 2(ДВА КОСТУРА) за 2(ДВА ДЕНА) единия на щипок и единия на три бяли червея.Един познат се похвали че два дена под ред вади сомчета на кльонк но ........РИБАР Е ВСЕ ПАК може да си е внушилTroli Rapala написа:Е,годишно ги събирам по 200-300часа,но компенсирам с теорията! Аре успех и дано да имаш воблер с окраска Ред-тайгър или Ред-краудат-коремът да е червен,щот сега му е силата на тоя ЦВЯТ!
- pachosz
- сериозен играч
Aaaa, Валка, що ни караш да бракониерстваме бреval написа:Нека Ви попитам, колко от вас са ходили на нощен спининг риболов?... Пробвайте и тогава ще усетите ...
- pachosz
- сериозен играч
Прав си! Съвсем изключих, че темата е в риболов от лодкаTroli Rapala написа:Съзирам доста спинингисти...
Сори пак
Иначе за ST-тата на OWNER си поддържам мнението, че са добри и за воблерите за тролинг
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Че са остри вчера ги усетих на пръста си. Имаше рязане на кожата с ножчетоbeis написа: На мен ми направи впечатление че са доста остри но за сметка на това са меки,ще ги сменя.С какви например да не разваля играта на вьпростният воблер.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- вече хвърля и на тежко
Да наистина са много остри, но са ужасно меки и наистина не вършат никаква работа при риболов на по-големи риби. Аз имам същата марка но моя е друг цвят, който също работи и една бяла риба успя да изправи едната тройка, добре че като се откачи се закачи направо на долната тройка.beis написа:На мен ми направи впечатление че са доста остри но за сметка на това са меки,ще ги сменя.С какви например да не разваля играта на вьпростният воблер.tomik написа:Колега само да ти кажа, ако желаеш да си смениш тройките на Френзито. И аз имам такива и да ти кажа тройките са им като от кашкавал.
Та просто не рискувай с тях много са зле.
Колегата Троли е написал, просто взимаш същия размер, на някоя по-известна марка и става супер, но да не са по-големи. Аз примерно си купувам на Колмик, много съм доволен и от куките и от карабинките. Просто са страшни.
-
- вече хвърля и на тежко
На това синьото френзи направо гол след гол на тича-лятото
http://m.youtube.com/user/petukingdom" onclick="window.open(this.href);return false;
Ще ви послушам за тройките и ще ги сменя преди да е станало кьсно.Защото лятото на спининг изядох дьрвото по сьщата моя непредпазливост,сьс сьщите меки тройки.Приемам сьвета колеги,благодарско.
п.п Между другото,за тези вьпростни френзита сьм слушал че били много успешни.
п.п Между другото,за тези вьпростни френзита сьм слушал че били много успешни.
Колеги дайте мнение за воблери на каматсу.Купих три броя миналия ден но не съм ги пробвал още.
- arilus
- ще става разбирач
тия каква им е точно играта?
-
- вече хвърля и на тежко
одървяща.arilus написа:тия каква им е точно играта?
Карабинките и халките на спининг примамките ги смених,именно с такива на колмик и сьм много доволен.Сега е ред и на тролинг примамките да ги подготвя.tomik написа:само един модел карабинки "Колмик", нямат мърдане.
-
- вече хвърля и на тежко
Кои са тези карабинки на колмик,дай линк
http://m.youtube.com/user/petukingdom" onclick="window.open(this.href);return false;
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Re: Тролинг по Дунав
Та за последно има ли файда от тролинга по реката ? От 2010 е минало доста време споделете резултати и тактики , аз лично съм се наканил това лято да пробвам ...