Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване Палатка и Каравана220 V за каравана
Модератор: Ачо ♣
-
- ще става разбирач
Re: 220 V за каравана
Ако е http://www.kol-bg.com/%D0%B3%D1%80%D0%B ... e-1029.htm
Общата мощност е 1600 W
Общата мощност е 1600 W
Здравей колега.Да ще можеш да зареждаш акумулатора без проблем.Тествано но с по малък генератор.Предполагам ще ползваш инвертор след акумулатора.Поздрави.
Здавейте и мерси за бързия отговор.
Искам да попитам още нещо. Като мощност, какъв акумулатор ще ми свърши работа, съответно инвертор и дали ще може да зареждам самия акумулатор докато работи или не? И ще мога ли да ползвам едновременно тока който пуска генератора и акумулатора?
Извинявам се за глупавите въпроси но съм жена и нямам познанията относно тока ми общи.
Мерси
Искам да попитам още нещо. Като мощност, какъв акумулатор ще ми свърши работа, съответно инвертор и дали ще може да зареждам самия акумулатор докато работи или не? И ще мога ли да ползвам едновременно тока който пуска генератора и акумулатора?
Извинявам се за глупавите въпроси но съм жена и нямам познанията относно тока ми общи.
Мерси
Колко ще товарите генератора, и колко инвертора.Защото всички консуматори накуп няма да стане.И акумулатора около 100 ач.
Като прочетох предишното ви питане с инвертор от 3000w ще тръгнат всички уреди без чешмата.За нея трябва повече.И зависи цената на толкова мощен инвертор да ли е оправдана.Поздрави.