Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Тактика Стръв и захранкаКаква царевица използвате
Модератор: Paublo_Eskobar
Каква царевица използвате
Пускам една вероятно много коментирана тема, но с интересен подход- каква царевица предпочитате да използвате за стръв - консервирана сладка царевица, варена на кучан, фуражна или използвате от готовите продукти на известните фирми в бранша. Може да кажете какви марки, видове, аромати итн предпочитате.
Аз примерно използвам кук мида, ягода и банан. Възможно е да се получи и като леко сравнение между готовите и консервираните.
Аз примерно използвам кук мида, ягода и банан. Възможно е да се получи и като леко сравнение между готовите и консервираните.
-
- научил се да хвърля
Re: Каква царевица използвате
клебер от Била е перфекна
Ползвам предимно царевица от замразени пакети от Лидл/Кауфланд. 450-500гр пакет е към 1,50-1,70лв. Вадя я от фризера преди да тръгна за риболов и докато стигна е почнала да се размразява.
Доколкото си спомням за замразената царевица научих от предаванията на Мариян по ХобиТВ. В случаите, в които съм отварял и консервна царевица ми е кълвяло повече на замразената.
Доколкото си спомням за замразената царевица научих от предаванията на Мариян по ХобиТВ. В случаите, в които съм отварял и консервна царевица ми е кълвяло повече на замразената.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Някой кат ги питам ,викат ,че на мамул ловят ,ама как го закачат ,не знаяpike90 написа:... царевица, варена на кучан...
Аз там съм пораснал...
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Консервирана, че става и за салатката. Излетите ми са с преспиване. Марката на консервираната царевица не е от значение, стига да не е Бондуел - тя е прекалено мека и дребна. А за захранване сам си бера сладка царевица (не фуражна!), наронвам, съхранявам, сварявам и след това дипвам с купени масла и аромати. Удовлетворяващо е сам да подготвям микса си плюс още пшенични, соеви и конопени семена.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
-
- ще става разбирач
Няколко цели зърна млечна царевица сурова отронени директно от средата на кочана счупен на две. Най-добре дава на открадната от някоя нива на път за язовира
В последните години само царевицата на Cukk,сигурно има доста консерванти,ама си работи и то перфектно.
Аз колеги си мисля, че една кутия сладка царевица в захранката - зависи от нейното количество де за да изберем да ли да сложим повече кутии и царевица на кук примерно за стръв ще върши добра работа.
- Bigmarlin
- сериозен играч
Зависи от риболова,ако се лови на леко на не голяма дълбочина, да
Зависи от риболова. На плувка ползвам консерва сладка царевица. Лека е и дребна. На дъно залагам на по-едри и твърди зърна.