Разходка с лодка... Ситония
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Разходка с лодка... Ситония
Петък и събота бяхме... На тролинг пробвахме за 2-3 часа, но много слабо - само един паламуд и едно тонаки...
На дъно на стръв цуцуни, месо от риба и още едни червеи... Също слабо - ханоси и др. дребосъци.
На слоу джигинг изпуснах 3 октопода /явно не се забождат добре на асист куките/... хванах един дракон и понеже съм свикнал да си ги ловя и прибирам, подходих малко безотговорно /не си носех клещи/ и с една малка ножичка аха да му резна шиповете /5 минути преди това направих същата операция с един по-гоям дракон хванат на стръв/ и хоп! Боцна ме по безименния пръст... Първите пет минути - нищо... и след това ЛЕЛЕ МАЙКО!!! ТО МНОГО БОЛЯЛО!!! След час вече не се издържаше и излязохме... оттам на чешмата в банята с гореща вода... Почти мигновено облекчение! Следващите 2 часа периодично повтарях, защото щом изстинеше, пак заболяваше доста...
В момента само върха на пръста още е "дървен", но не ме боли вече...
Неотдавна имаше коментари за Меркури 6кс, затова пускам едно клипче...
Малко преди да хвана дракона, се появи един грък и спря на 30м от нас. Първо пусна на калмар и почти моментално имаше удар, сложи си колан и започна да води рибата... Изпусна я точно пред лодката... Пробва още веднъж на калмар и след това извади джиг... На 3-тата минута му удари, извади една риба към кило и... си тръгна... :509601:
Няколко снимчици
На дъно на стръв цуцуни, месо от риба и още едни червеи... Също слабо - ханоси и др. дребосъци.
На слоу джигинг изпуснах 3 октопода /явно не се забождат добре на асист куките/... хванах един дракон и понеже съм свикнал да си ги ловя и прибирам, подходих малко безотговорно /не си носех клещи/ и с една малка ножичка аха да му резна шиповете /5 минути преди това направих същата операция с един по-гоям дракон хванат на стръв/ и хоп! Боцна ме по безименния пръст... Първите пет минути - нищо... и след това ЛЕЛЕ МАЙКО!!! ТО МНОГО БОЛЯЛО!!! След час вече не се издържаше и излязохме... оттам на чешмата в банята с гореща вода... Почти мигновено облекчение! Следващите 2 часа периодично повтарях, защото щом изстинеше, пак заболяваше доста...
В момента само върха на пръста още е "дървен", но не ме боли вече...
Неотдавна имаше коментари за Меркури 6кс, затова пускам едно клипче...
Малко преди да хвана дракона, се появи един грък и спря на 30м от нас. Първо пусна на калмар и почти моментално имаше удар, сложи си колан и започна да води рибата... Изпусна я точно пред лодката... Пробва още веднъж на калмар и след това извади джиг... На 3-тата минута му удари, извади една риба към кило и... си тръгна... :509601:
Няколко снимчици
- smel1968
- ще става разбирач
Re: Разходка с лодка... Ситония
Все пак е добре-поне си за риба.А как стои въпроса с по малките лодки/гумени/-искат ли някакви документи,регистрации или каквото и да е там?
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Колега и мен ме интересува това за лодките искат ли някакви документи,разрешителни за риболов от лодка?Ще се радвам да изкажеш някакво мнение по въпроса ако разбирасе знаеш нещо?Благодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
За надуваема лодка 3-4м. и двигател до 15 к.с. не се изисква нищо.
-
- разбира нещата
Сигорен ли си ,че не се изисква регистрация ?