Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Тактика Монтажи за риболовLedCore
Модератор: sapuna
LedCore
Здравейте. Имам сериозен проблем с правенето на ухото на leadcore за шаранския монтаж. Знам процедурата каква е гледах и клиповете. Издърпвам и махам металното, вкарвам иглата НО изкарването и там от където е влезнала е НЕВЪЗМОЖНО. Счупих 10 игли вече, прекалено е дебело вероятно и просто не ще и не ще със какво ли не съм опитвал да го направя неиска да се получи последната стъпка с изваждането на иглата и това си е.
Някакви идеи? Да го нагрея, да го намажа с нещо? На всички клипчета изглежда супер лесно изваждането на иглата при мен е невъзможно.
P.S. Ползвам на Gardner Camflex 45lb
Благодаря предварително
Някакви идеи? Да го нагрея, да го намажа с нещо? На всички клипчета изглежда супер лесно изваждането на иглата при мен е невъзможно.
P.S. Ползвам на Gardner Camflex 45lb
Благодаря предварително
Re: LedCore
Колега истината е в тънката игла
-
- разбира нещата
Тънка игла!
Да колега,какво толкова сложно има....................?Димитър Чаушев написа:Тънка игла!
Вземи си един шублер иди в някой магазин поискай да измериш иглите и ще видиш каква разлика има.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
LeadCore. Купена риболовна игла ли ползваш или както мои познати някакви ралници от шивашките цехове?
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- hshopov
- разбира нещата
Всъщност нищо сложно няма!!! Чаушев просто е потвърдил думите ти...не ги оспорваgalin_fcb написа:Да колега,какво толкова сложно има....................?Димитър Чаушев написа:Тънка игла!
Вземи си един шублер иди в някой магазин поискай да измериш иглите и ще видиш каква разлика има.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Купувам си игличките такива за протеинови топчета както и такива уж специално за тази работа. Ще опитам да намеря максимално тънка игла и ще пробвам. Благодаря за съвета.
-
- разбира нещата
Не разбрах защо ме цитираш колегаgalin_fcb написа:Да колега,какво толкова сложно има....................?Димитър Чаушев написа:Тънка игла!
- lishev_64
- разбира нещата
Да не би да се мъчиш да върнеш свободния край на лидкора, закачайки го на два ката? Забождаш лидкора в самия край, а не го премяташ през иглата. И връщаш. Иглите за топчета не стават. Аз ползвам тези на ESP - http://www.aquasport-n.com/комплект-игл ... p-pid=4071 Предлагат се и на бройка. Нямам грижи с тях.
Последно промяна от lishev_64 на Нед Апр 24, 2016 10:13 pm, променено общо 1 път.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Извинявам се,помислих че нещо се учудваш на съветът който съм дал на колегата.Димитър Чаушев написа:Не разбрах защо ме цитираш колегаgalin_fcb написа:Да колега,какво толкова сложно има....................?Димитър Чаушев написа:Тънка игла!
Явно съм се заблудил от удивителният накрая.