Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на кльонкНачинаещ в кльонка
Модератор: bobopeli
Re: Начинаещ в кльонка
Всяка моя дума е истина!=Или пиша или не
Отдавна не ми дтреме на курЪт ми Янко,на мнения дали съм споделил или не нещо си,или издал...или не ....
Благодарен съм на Всички от които съм научил нещо през годините,но в комбинацията с опита на вода е незаменим!
Абе май само от Генерала нищо не научих...
Та имаш основа,гради останолото с опит=пари,време и тн.
Отдавна не ми дтреме на курЪт ми Янко,на мнения дали съм споделил или не нещо си,или издал...или не ....
Благодарен съм на Всички от които съм научил нещо през годините,но в комбинацията с опита на вода е незаменим!
Абе май само от Генерала нищо не научих...
Та имаш основа,гради останолото с опит=пари,време и тн.
Мой приятел,преди десетина години го Пратих с Жоро-А,да види как е тоя Риболов.
Отидеха на Един малък гьол и хвана за няколко часа 2 сома един 15 и един 6 това по светло към 8 вечерта.
И от там,се подпали и накупи всичко-лодка,двигател,кльонк от Жоро,Сонар,Воблери от Ибей-даже по едно време имаше 2 лодки с 2 двигателя.
Сега едната е продаде са се колесара,у Варна-червен риб,и така стана че Живее у Норвегия,и са само зимата е тук-да ходи на лов.
Другата му седи да събира прах,но я държи.
Ако се върне някога и има Сом достатъчно и време за Риболов-вече знае как се лови.
Последно хвана пак Сам на язовир Бебреш-съвсем малък гьол,къде никой не ходи да удря.
По същото време,ние бяхме на Искъра-мощна група и никой нищо не хвана.Беше Банкетно Сбирка.
Та от много хора по едно и също време-не върви тоя риболов,на един водоем-Рибата свиква със звука,ако и удрят постоянно-така излиза.
И други така разправят-трябва да почива некой водоем за да е дашен.
Аз съм хващал най много с Жоро-А.В неговата лодка.
Отидеха на Един малък гьол и хвана за няколко часа 2 сома един 15 и един 6 това по светло към 8 вечерта.
И от там,се подпали и накупи всичко-лодка,двигател,кльонк от Жоро,Сонар,Воблери от Ибей-даже по едно време имаше 2 лодки с 2 двигателя.
Сега едната е продаде са се колесара,у Варна-червен риб,и така стана че Живее у Норвегия,и са само зимата е тук-да ходи на лов.
Другата му седи да събира прах,но я държи.
Ако се върне някога и има Сом достатъчно и време за Риболов-вече знае как се лови.
Последно хвана пак Сам на язовир Бебреш-съвсем малък гьол,къде никой не ходи да удря.
По същото време,ние бяхме на Искъра-мощна група и никой нищо не хвана.Беше Банкетно Сбирка.
Та от много хора по едно и също време-не върви тоя риболов,на един водоем-Рибата свиква със звука,ако и удрят постоянно-така излиза.
И други така разправят-трябва да почива некой водоем за да е дашен.
Аз съм хващал най много с Жоро-А.В неговата лодка.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Люсеине държиш се кът миндил Извади си от устата името Жороро Алкохола и кажи нещо от свой опит
Ибах ти червните лодки и клонове от ЖА
Ибах ти червните лодки и клонове от ЖА
Янкосан-кво те притеснява,та все за мен се хваща в тая тема.
Айде ония 2мата ги разбирам,ама ти кво общо имаш с мене не знам.
Айде ония 2мата ги разбирам,ама ти кво общо имаш с мене не знам.
Риболовци.
Риболовци.
-
- ще става разбирач
Колега , мога да ти покажа и предложа най различни кльонкове и ако имаш интерес пиши ми на лични . Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
А Гуслар,ти идва ли на Националната среща-2015,че не мога да си спомня.
То и Янко не идва и Троли и Ицо и Момчетата къде питат-та незнам на кой какво предлагате но Успех на Всички Продавачи-Аз не продавам кльонкове.
То и Янко не идва и Троли и Ицо и Момчетата къде питат-та незнам на кой какво предлагате но Успех на Всички Продавачи-Аз не продавам кльонкове.
Риболовци.
Риболовци.
Баси тъпотията,човекът иска съвет,а ние се скрахме?
Гуслара пък и нагъл!
И аз продавам кльонкове...по 500 кинта,дано никой не ги купи,че ши бием с шише от кока-кола
Чимшир от цяло дърво
Маслина-също
Този пък много ми прилича на карбонов
Гуслара пък и нагъл!
И аз продавам кльонкове...по 500 кинта,дано никой не ги купи,че ши бием с шише от кока-кола
Чимшир от цяло дърво
Маслина-също
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Радо,мисля че ни пускаш по пързалката.Дай някоя снимка на такъмите,за да ти повярвам че си сериозен,защото много неща не се връзват и нямат логика.Искаш да се говори за цени и марки,а не те вълнува самия риболов?Такива са ми съмненията и бих се аргументирал.
А Люси ще го призная за приятел на Жорката,ако пусне тема в сомския:-)Моя-Жоровия кльонк е по-добър от твоя.Да видим дали конкуренцията ще го изреже?
А Люси ще го призная за приятел на Жорката,ако пусне тема в сомския:-)Моя-Жоровия кльонк е по-добър от твоя.Да видим дали конкуренцията ще го изреже?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Прилича ама не е,защото с карбонката се ловят до 112кила.А и Гуслар бая големи ги вади кльонковете му,а ти се въртиш все около 6те кила,та малко неподготвен се изказа.Така и големите сомове ще те подминат или изиграят,защото прибързваш без да ги познаваш. Казанлъчани са ......особено тесто и са доста опитни кльонкаджии,поне с 7-8 години преди вас са започнали,много са и трудно ще ги стигнете.yankosan написа: Гуслара пък и нагъл!
И аз продавам кльонкове...