Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Информация за местата за риболов по моретоПак за Гърция
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Пак за Гърция
Търся колеги от форума в раиона на гр.Лариса или Волос за споделяне на информация за ре4ен и морски риболов О4аквам отговор от колеги
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Здравейте ,колеги в Атина съм моля за съвет къде да отида за риба. Имам всичко необходимо за риболов на море (ЧЕРНО) . Какво да търся: зарган, сафрид ? Всяка информация ще е ценна . Благодаря предварително !
Отседнал в Атина (КОКАКИ) ,ако има и някой колега да идем заедно ще е супер и почерпката също.
Отседнал в Атина (КОКАКИ) ,ако има и някой колега да идем заедно ще е супер и почерпката също.
-
- новобранец
Порто Лагос зарган!
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Някой има ли информация за риболова около Катерини? Мисля да ходя в началото на следващия месец и всякаква информация ще ми е полезна.
-
- новобранец
Колеги, никой ли не е ходил на риба там? Видях, че има някакъв кей на Паралиа, вероятно там е най-подходящо да се пробва.
Колега костадинов о
Намери паралия корите на около 12км на на север има добри места .успех
Намери паралия корите на около 12км на на север има добри места .успех
-
- научил се да хвърля
.kолеги ,най добре се лови морския кефал на тесто от галета и се слага в него малка консерва сардела в олио за миризма.Тестото се слага на малка тройка-12-ка.Гърците ловят със две тройки една под друга но трудно се засича.Азловя с една тройка и под нея единичка-пак 12-ка на която слагам 2-3 бели тъй като тестото много бързо го изяждат и може да не може да го засечеш.след което налита на белия червей и така ги лъжа.Това важи за кейовете където излизат рибарските лодки.Също така трябва и да се захрани със захранка каквато ида е,и в нея също се слага или консерва сардина/сардела/ или смляна/смачкана/на ситно прясна сардела.Това от мен-наслука!