Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболовен магазин naRiba.com За магазинаПодобрения
Подобрения
Здравейте, разглеждайки асортимента от изкуствени примамки ми направи впечатление, че не са представени цветовите разцветки на воблери, въртящи блесни и силиконови примамки. Ако пожелая да поръчам трябва да ги търся в сайта на производителя или в други магазини.
На сничките на Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II и Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II има надпис "Fishing Mania Shop".
Не всички продукти имат ясни онагледяващи ги снимки, а някой изобщо нямат визуализация.
Това са нещата които могат да бъдат подобрени.
Със здраве!
На сничките на Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II и Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II има надпис "Fishing Mania Shop".
Не всички продукти имат ясни онагледяващи ги снимки, а някой изобщо нямат визуализация.
Това са нещата които могат да бъдат подобрени.
Със здраве!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Re: Подобрения
Тук да добавя че са се сетили да махнат една грешка която доста ме дразнеше но не съм повдигал... беше като надпис на пазар... макара-тегло 0.295 грама.... големи нанотехнологии бяха ама нали сега е наред въпреки че видях на едно място макара с тегло 300.000 Кг ама карай
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Нямаше снисъл да го пишеш пред всички можеше и с лично към някой от екипа модератори. Поздрави, пазете се от грипа и наслука
- stridata
- ще става разбирач
Има ли вариант като "сложиш" мишката на някоя от иконките да пише какво действие извършва и като триеш да те пита дали искаш да изтриеш, че с новите технологии тези иконки са мънички и стават грешки. Благодаря предварително!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!