Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Внимание! Въпроси свързани с морския риболов.Морска болест?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Морска болест?
баща ми беше запален харпунист , цял живот е гмуркал само по бански гащета и колан а на него ножа и две малки тежести , вадил е доста риба и проблеми не е имал...зора дойде като почна демокрацията , в спортния магазин в Бургас изненадващо пуснаха чешки неопрени...хукнахме приятели напред , назад да търсим пари на заем да купуваме , баща ми също си купи...трудно го облече ( те бяха едни рицарски доспехи , не ти е работа ) , влезе в морето и след 30 мин. пребледнял излезе - лошо му станало - БРЕ ! , фърли неопрена , влезе си по плувки - нема проблем ...после се усетихме ,че като сложи неопрена вдига кръвно ....та колега помисли върху това
да както спомена и колегата има хапчета тези за самолетните полети и аз не им знам името отиваш в аптеката и взимаш мисля че се взимаше преди влизане
Как ги ИЗРАВЯТЕ тез теми от преди 4-5 години бре???val4o81 написа:да както спомена и колегата има хапчета тези за самолетните полети и аз не им знам името отиваш в аптеката и взимаш мисля че се взимаше преди влизане
п.п.а иначе хапчетата са дименхидринат (най-добрите из наште аптеки) а от чужбина това си заслужава(съветвам от собствен опит)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!