Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

BerkleySkeletor SERIES ONE SKELETOR 2 VS Dragon Guide Selec
Модератори: Павел Иванов, sestrata
BerkleySkeletor SERIES ONE SKELETOR 2 VS Dragon Guide Selec
Колеги помагайте за избора между тези две пръчки:
1.
Berkley Skeletor SERIES ONE SKELETOR 2 SPINNING - 2.70m 7-28gr ML
http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=56
2.
Dragon Guide Select Boxer - 2.70 7-28гр.
http://www.voblershop.com/1889/Dragon.Guide.Select/
То от много ровене по сайтовете май накрая така става. Получава се една огромна дилема коя да бъде. Бях си навил на пръста да бъде Berkley Skeletor SERIES ONE SKELETOR 2 SPINNING, но като видях Dragon Guide Select Boxer започнах да се чудя вече коя да е. Моля колеги които имта от тези пръчки, или колеги които са се докосвали до тях да споделят впечатленията им от тях. Било то положителни или отрицателни. Пръчката ще се ползва главно за риболов на щука, бяла и костур. Примамките всичките са ми от 9гр. до 20гр. Макарата вече е поръчана благодарение съветите на колегата Павел Иванов за което още един път му благодаря
. Макарата е Daiwa CALDIA 2500 Spinning Reel WHITE. Ами това е. Благодаря Ви предварително.
1.
Berkley Skeletor SERIES ONE SKELETOR 2 SPINNING - 2.70m 7-28gr ML
http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=56
2.
Dragon Guide Select Boxer - 2.70 7-28гр.
http://www.voblershop.com/1889/Dragon.Guide.Select/
То от много ровене по сайтовете май накрая така става. Получава се една огромна дилема коя да бъде. Бях си навил на пръста да бъде Berkley Skeletor SERIES ONE SKELETOR 2 SPINNING, но като видях Dragon Guide Select Boxer започнах да се чудя вече коя да е. Моля колеги които имта от тези пръчки, или колеги които са се докосвали до тях да споделят впечатленията им от тях. Било то положителни или отрицателни. Пръчката ще се ползва главно за риболов на щука, бяла и костур. Примамките всичките са ми от 9гр. до 20гр. Макарата вече е поръчана благодарение съветите на колегата Павел Иванов за което още един път му благодаря

Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
- valensio
- вече хвърля и на тежко
Re: BerkleySkeletor SERIES ONE SKELETOR 2 VS Dragon Guide Se
Skeletor-a e доста по лигав в сравнение с Dragona-a . мисля че втората ще ти върши по добра работа .дори съм сигурен
- orion30
- разбира нещата
Вземи си Скелетора изпитана и доказана пръчка. Тоз Дракон китайския дет се пръкна преди има няма една година го заеби.
С тези нови концепции и изгъзици как само осакатиха стария "Скелетор". Яд ме е винаги като погледна новия модел, но подкрепям идеята за избор в тази насока, независимо от отвратителните "подобрения".
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sabin
- научил се да хвърля
+1 за Скелетора.
Това, че е лигава не съм съгласен.
Това, че е лигава не съм съгласен.
Не са лигави - пръчките са приятен и универсален модерейт фаст. Просто у нас, поради ограниченост, за еталон е наложен строя тип "бобеница".
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
-
- вече хвърля и на тежко
OFF:
тез дракони станали най-скъпите въдици бе

не се лъжете да си купувате шимана, сакури, премиери , триумфи и други шитни.
просто купувайте дракони - 300 кинта , кво му плащаш.
тез дракони станали най-скъпите въдици бе

Е от премиерите и триумфите си е по - добреPetur60 написа:OFF:
тез дракони станали най-скъпите въдици бе![]()
![]()

Туй риболова не е за мен 

Е то американска пръчка без козметичен дефект няма - това е факт. Както и е факт, че харизма У "Дракон" няма...
Мерси за отговорите колеги. Явно ще има тестове и на двете да се пробват и да си покаже коя ще ми пасне най-добре. А колкото до дефектните пръчки и на мен ми мина някоя друга през ръцете. Колега Petur60 без да хванеш Драгона или която и да е пръчка няма как да се разбере дали е хубава пръчка която си заслужава парите или не. Според мен не може да дадеш 400лв. за макара и да ползваш ниско бюджетна пръчка. Поправи ме ако греша. Практикувам и риболов на мач и там практикувам така гледам и пръчката и макарата да са в един и същи ценови диапазон. Макарата ми е DAIWA TDX 3012D мача ми е DAIWA SPECTRON M2. И да ти кажа комбинацията е убийственно добра. Аз така мисля пръчката и макарата трябва да са в един и същи ценови диапазон.
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
-
- вече хвърля и на тежко
Не виждам в какво да те поправям ,колега.
Още от времето, когато Марио Пузо е документирал думите на Кръстника " Всичко в този живот е лично " , тази тема е изчерпана, поне за мен.
Пък и аз писах, след като пипах, тръсках, друсах и там каквото още, но не съм ползвал такава въдица.
Според това което чета за нея в описанието и, излиза, че съдбата е била несправедлива към мен.
Аз не се оплаквам от това.
Дано да имаш повод да кажеш същото и ти.
Още от времето, когато Марио Пузо е документирал думите на Кръстника " Всичко в този живот е лично " , тази тема е изчерпана, поне за мен.
Пък и аз писах, след като пипах, тръсках, друсах и там каквото още, но не съм ползвал такава въдица.
Според това което чета за нея в описанието и, излиза, че съдбата е била несправедлива към мен.
Аз не се оплаквам от това.
Дано да имаш повод да кажеш същото и ти.
То май в днешно време нищо без дефект няма вечеМунчо написа:Е то американска пръчка без козметичен дефект няма - това е факт. Както и е факт, че харизма У "Дракон" няма...

Туй риболова не е за мен 

Аз през времето съм имал няколко Кроа - включително и оплюваният Триумф. Проблем с тях никакъв не съм имал, нито пък и дефекти някакви са имали... Странно
E, тук имаме предвид чисто козметични дефекти, които по никакъв начин не се отразяват на нормалната работа и комфорта при риболов - груби фурнитури и заливки и прочие накърняващи естетиката детайли.
-
- вече хвърля и на тежко
Абе и на мен ми се понамирва все още някое такова, ама както чета, най-добре на коляно докато е време и ... да яхвам драконите....Кроатата са ебати и дефектясалите сопи...